Hvordan man kan fjerne kondens i en pæl laden

December 26

Kondens er et problem med uisoleret metaltag. Når luften er varmere end metal af taget, fortættes vanddamp i luften på metal. Kondens og dryp fra taget og indholdet af bygningen derefter ender med at blive våd. Der er et par måder at undgå eller mindske kondens i din pole stald eller enhver anden metal-overdækket struktur. Besøg din lokale hjem eller hardware butik for materialer.

Instruktioner

•Ventilate pol-laden. Tilføje en fan eller fans afhængigt af størrelsen på din struktur. Tillægge en træ støtte stråle på tag-niveau en kraftig krog. Bore et hul i strålen og skrue i krogen. Hænge en fan fra krogen, enten ved håndtaget eller ved threading et reb gennem toppen af fan bur og binde det til krogen, hvis der ikke er nogen håndtag. Hvis dit barn ikke har elektricitet skal du køre en forlængerledning til den nærmeste stikkontakt til at drive ventilatoren. Start med en blæser i hver ende af taget og tilføje en anden i den midterste del, hvis det er nødvendigt.

•Tilføj ventilationskanaler til bygningen. Købe en udluftning af dit valg. Skær et hul i taget nær bunden af roofline. Installere aftræk ifølge anvisningerne.

•Tilføj en isolerende beklædning på undersiden af taget. Der er et par forskellige typer af hurtig isolering. En er en selvklæbende filt. Beregne den firkantede optagelser af dit tag. Køb det korrekte beløb af filt til at dække undersiden af taget. Filt leveres i ruller. Installere filt efter anvisningerne. Anden typen er en skum spray. Købe nok spray for at dække undersiden af taget. Spray på et lag af skum 1 tomme tyk, startende fra kanten af taget og bevæger sig mod centrum indtil du har dækket det hele taget.

•Installer en dampspærre. Hænge en reflekterende laminat under tag. Vedhæfte laminat med selvklæbende tape langs kanterne af taget, at lade den materielle drapere mellem støtte bjælker. Laminatet bør ikke gøre kontakt med metal tag.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com