Hvordan man kan fjerne Rust med rengøringsmidler

January 14

Rust fjernelse er faktisk en temmelig enkel proces, selv om skaberne af mange kommercielle rust flyttefirma gerne dig til at tro, at processen er næsten umuligt uden en alvorlig kemiske arsenal. I virkeligheden, kan du fjerne rust med en simpel kombination af rengøringsmidler, som du sandsynligvis allerede har i din rengøring udbuddet skab. Bare sørg for at teste hvilken som helst kombination af rengøringsmidler du bruge på det emne, du vil rense, før der dækker det i løsningerne, da nogle typer af rengøringsmidler kan blegemiddel eller misfarve metaller.

Instruktioner

•Attack rust pletter med hvid eddike. Sprøjte ufortyndet eddike direkte på rust pletter. Mætte området og derefter tillade eddike til at sidde på rust i 30 minutter. Efter omkring 15 minutter, resaturate området. Hvis rust ikke er på en flad overflade, lå en eddike-gennemblødt klud over området. I slutningen af 30 minutter, bør du kunne krat rust og eddike væk ved hjælp af rengøring klude og en plast gulvvasker. Brug ikke nogen eddike bortset fra eddike, eller du vil sandsynligvis bevare din rust og misfarve dit metal.

•Mix op en rust-fjernelse pasta. Kombiner 1/4 kop borax og 3 tbsps. citronsaft i en skål. Dette vil ikke være nok væske til at skabe en pasta. Tilføje hydrogenperoxid, 1 tbsp. ad gangen, indtil du har oprettet en tyk hvid pasta, der kan spredes, men vil ikke køre. Dække rust pletter med rust-fjernelse pasta. Lag det på tykt, så at rust er helt skjult, og lade det der for 15 minutter. Når du har tørre pastaen væk ved hjælp af en klud og plast gulvvasker, bør rust komme ud med pasta. Hvis ikke alle rust er væk, kan du genanvende pastaen tre flere gange.

•Rengør rust pletter i en toiletkumme eller andet vådt område med en pasta af 1 kop borax og 1/4 kop hvid eddike. Anvende denne pasta på indersiden af toilet skål eller tank. Når pastaen rører vandet, vil det opløses, hvilket er okay, fordi det vil angribe rust i området i skålen er dækket af vand. Tillad behandling til at forblive i skålen natten over og derefter krat det med toilettet pensel i morgen. De rust pletter bør lette og til sidst forsvinder helt.

•Rengør off de tidligere rustne områder. Bruge noget spray rengøring løsning og en rengøring klud. Dette vil fjerne eventuelle rester fra nogen af de rengøringsmidler og forhindre områderne i at få klistret.

Tips & advarsler

  • Test altid ethvert nyt rengøringsmiddel på en lille, unnoticeable område af overfladen du agter at rense før du bruger det til at fjerne en plet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com