Hvordan man kan folde en King Size madras til at få det op trapper

December 12

Hvordan man kan folde en King Size madras til at få det op trapper

Du har købt en king size seng. Levering fyre har det i dit hus. Du vil have det sat op i en ovenpå soveværelse, men deres virksomhedspolitik dikterer, at de ikke flytte en king size madras op ad trappen. Nu sidder du fast. Du har en næsten færdige seng i dit soveværelse, mens madrassen sidder nedenunder. Tage hjertet. Flytte din king size madras tager kun en lille reb og nogle ved hvordan.

Instruktioner

•Lay ud af din tovværk 5 fødder fra hinanden på sal. Løft madrassen og sætter den på reb, så enderne af reb stikker ud fra hver side. Løft den ene side af madras med hjælperen og fold madras i halve. Sid på enden af madras til at holde det på plads. Binde enderne af reb i en firkantede knude, således at hver reb bindende madras 1 fod fra hver ende.

•Drej foldede madrassen så at det står på enderne og ikke bøje. Stå i den ene ende af madrassen mens hjælperen placerer sig i anden enden. Bøj knæene, forstå madras med den ene hånd på hver side, og løft med dine ben. Både du og hjælperen bør ophæve samtidig minimere stammen af elevatoren. Flytte din madras op ad trappen og ind i stuen, hvor det skal placeres.

•Lay madras på dens side oven på boksen fjedre på sengeramme. Løsne knuder (eller skære reb, hvis nødvendigt) mens hjælperen holder madrassen i den foldede holdning. Trække reb gratis og langsomt udfolde madrassen, så det ligger fladt på sengen.

Tips & advarsler

  • Løft altid med benene og ikke ryggen.
  • Efterlad ikke din madras foldet længere end det tager for at flytte det fra ét sted til et andet. Forlader det foldet kan forårsage skader på den interne struktur af madras, hvilket gør den ubrugelig.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com