Hvordan man kan forbedre basisk jord

July 26

Jordbundens pH måler mængden af syre i jorden. De fleste planter trives i en pH-værdi mellem 6,0 og 6,8. Jorde, der ikke har nok syre er mærket som basisk, og har en pH-værdi mere end 7,0. Opretholdelse af den rette pH er nødvendigt, ellers planter kan ikke få adgang til næringsstoffer i jorden ordentligt, forårsager dem til at visne og dø. Forbedre basisk jord er muligt ved at sænke det, men først du skal teste din jord for at kontrollere de alkaliske niveauet og ændringsforslag tilføjes for at sænke dem korrekt mængde.

Instruktioner

Kortindgangsdør dit universitet eller county udvidelse kontor for en jord test kit. Tage en prøve af jorden, som anvist i den særlige kit og anbringes i de medfølgende containere. Tilbage til udvidelse kontoret for testning.

•Applicer en flydende jord acidifier til jorden hvis sengen er allerede beplantet for sæsonen. Bland en spiseskefuld af acidifier med én gallon vand og anvende det til 10 kvadratfod af sengen. Anvende hver to uger, som acidifier er kun en midlertidig kontrol af basisk.

•Applicer jern sulfat hvis du gonna plantning sengen i de næste fire uger som i foråret, da det er hurtigt handler. Anvende 4,8 pounds per 100 kvadratfod, hvis du har sand eller sandet lerjord jord eller 19,2 pounds per 100 kvadrat fødder har du lerjord eller mudrede jord. Din jord test vil give nøjagtige ansøgning anbefalinger. Vand ofte efter ansøgning.

•Brug elementært svovl når forberede senge i tidligt falde til foråret udplantning, som det virker langsomt i jorden for at ændre pH over vinteren. Anvende 1 til 5 pund pr. 100 kvadratfod, afhængigt af jorden test anbefaling. Indtil det i top 6 inches af jord efter påføring.

Tips & advarsler

  • Kompost og sphagnum også sænke jord pH. Brug alene for mildt basisk spørgsmål eller sammen med andre ændringsforslag.
  • Udføre en jord test hvert år. Da ændringsforslagene bryde i jorden kan de være nødvendigt at genanvendes.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com