Hvordan man kan forbedre en pæl laden

November 1

Hvordan man kan forbedre en pæl laden

En pæl laden er en stor udhus, fordi det er økonomisk, enkel at bygge og kan tilpasses til mange anvendelser. Du kan tage en grundlæggende struktur, der ikke er helt lukket og gøre det til en hest husly eller rå Laden, feed værelse eller udstyr skur med få ændringer. Din forbedringer kan være så enkelt eller så omfattende som tid, præference og budget tillader.

Instruktioner

Grundlæggende trin til at forbedre en pæl laden

•Indstil polakker for dividere vægge. Denne opgave er lettere, hvis du sætter vægtbærende polakkerne under den oprindelige konstruktion, som ned i midten af strukturen. I så fald skal du blot vedhæfte din Åse og derefter din væg materiale, såsom krydsfiner. Hvis du ikke ønsker det fuldstændig lukket, kan du bare vedhæfte træplader med jævne mellemrum, at sikre hullerne ikke er for stor til dit brug. For eksempel, hvis du vil lave hest boder, ønsker du ikke din store nok til at en hest hoven at få fanget huller. Du kan indstille væggene til at gå så højt som du ønsker.

•Enclose uden for murene. Gøre dette på samme måde som din nye inde dividere vægge. Et økonomisk trick er at bruge sværvægter lærred presenninger til din udvendige vægge. Dette giver tilstrækkelig dækning til opbevaring af hø og nogle små maskiner. En Gårdejer, Tom Tower, brugt selv lærred presenninger til at opføre en hest husly i et par timer. "Vi havde en hest give fødsel tidligt ud på græs, og i stedet flytte dem, vi bygget en simpel struktur med et metal tag, og derefter brugte lærred for arbejdsmarkedets parter og bageste, forlader foran åben," sagde tårn. "Det gav hestene nok beskyttelse fra elementerne her i Texas." Tower sagde, at en tilføjet funktion han gav sin læ knyttet trisse reb til lærred sider, således at når hestene ville gå ind i læ at undslippe intense sommersolen, han kan opløfte side presenninger og tillader vinden til at blæse gennem. Ly derefter tilbydes både skygge og en brise.

•Installer dine spor til døre, hvis nogen, og klippe og installere dine vinduesrammer. Hvis pæl laden er skal bruges til husdyr vil du ikke vil bruge glasvinduer; brug i stedet hængslede vindue døre. Disse er handy for udlevering foder eller hø udefra. Installere en feed parabol eller hø rack direkte under vinduet, så du ikke behøver at komme ind i stalden for at fodre heste eller andre dyr.

•Installer gummi måtter eller andre gulvmateriale, hvis det ønskes, hvis du vil bruge pole stald for heste. Din gulvbelægning muligheder er lidt begrænset med en eksisterende struktur, men gummi måtter er nemme at finde og installere. Nogle gård forsyning butikker bære tunge folie, der kan fastgøres med hardware til bunden af væggene, der tillader væske at løbe direkte igennem den. Tilføj dit ønskede sengetøj, såsom halm eller træ spåner.

•Finish din ru kanter. Dette er især vigtigt, hvis du vil bruge pole stald for heste, der kan nemt skære sig på metal kanter eller skarpe træ kanter. Du kan købe efterbehandling materiale for at dække galvaniseret metal kanter. Tårnet har også bruges gummi langs den øverste kant af pæl laden til at beskytte heste hoveder.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at wire din pole stald for elektricitet eller tilføje vand, Sørg for du planlægger din forbedringer med en kvalificeret elektriker og blikkenslager. Hvis du omslutte forsiden af pæl Laden og vil tilføje en dør, Sørg for døren er stor nok til de maskiner, du ønsker at gemme, eller at du vil bruge til at slæbe hø eller poser med foder, som en lille traktor.
  • Kontroller altid din zoneinddeling koder eller dåd restriktioner inden du foretager bygningen forbedringer eller ændringer, selv hvis du bor i et landdistrikt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com