Hvordan man kan forbedre et gammelt hus med maling

April 26

En artikel på HGTV hjemmesiden hedder det, at en af de mest omkostningseffektive måder at tilføje værdi til dit hjem er med maling. Uanset om du søger at sælge dit hus eller simpelthen nødt til at opdatere en ældre hjem, er maleri en af de nemmeste gør det selv-home-forbedring projekter. Det er også en af de mest alsidige projekter, da maling kan opdatere et utal af elementer i et hjem.

Instruktioner

•Fjernelse dateret udseendet af træpaneler. Degloss paneler (ved hjælp af sandpapir eller et deglossing kemikalie) først at give malingen til at obligation. Maler mørke paneler med en lys farve vil også lyse rummet enormt. Nymalede entryways eller stuer vil tillade en håbefuld sælgeren til at gøre et godt første indtryk på potentielle købere.

•Yderligere lysne dit værelse ved at male trim. Udfyld rifter og buler med kit først, da maling kan ofte fremhæve mangler.

•Conceal beskadiget kabinet i badeværelse eller køkken. Hurtige ændringer i varme og fugtighed kan tage en vejafgift på cabinetry; maling kan give den grov-up kabinet et andet liv. Alle fedt og sæberester fjernes fra frysere før du anvender primer.

•Spruce op sentimental eller højtelskede møbler. Arvestykker, der har udlevet deres oprindelige finish eller forældede møbler, der fortsætter med at give tiltrængt opbevaring kan gives en kosmetisk lift med maling. En yderligere polyurethan finish kan ofte give et professionelt udseende.

•Liven op forvitret dæk eller verandaer. Straks tilføje bremse appel, eller gøre en baggård plads mere indbydende, ved at male gamle, falmede træ omkring fronten eller bagsiden døre. Dæk og verandaer behøver ikke at være en enkelt farve; skiftevis planker kan males i lidt forskellige nuancer til en mere moderne look.

•Refinish falmede eller ridset laminat bordplader. Specialmalinger findes til netop dette formål. Faux finish kits kan give udseendet af en granit bordplade på en brøkdel af prisen. Sørg for at følge alle trin i et kit, som springer eller skyndte sig gennem trin kan drastisk påvirke projektets endelige resultat.

Tips & advarsler

  • Forberede alle overflader til maling. Dette omfatter primært rengøring, slibning og priming. Hvis du er i tvivl, konsultere medarbejdere på maling counter på din lokale hardware butik for rådgivning.
  • Dække gulve og møbler med presenninger til at forhindre utilsigtet pletter.
  • Brug malerens tape for professionelle rent kanten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com