Hvordan man kan forbedre soveværelse for at hjælpe med at sælge et hjem

December 30

Potentielle købere elsker at se rummelig master soveværelser, der giver dem en rolig, fredfyldt følelse. Uanset hvad dit space ser ud nu, er der flere enkle og ofte billige teknikker til at forbedre det og appellerer til de fleste købere muligt. Brug så mange som din tid og budget tillader, og du vil snart have en smuk soveværelse, der vil hjælpe med at sælge dit hjem.

Instruktioner

•Declutter og depersonalize. Klare off sengelamper, dressers, og enhver anden flad overflade i rummet. Slippe af med eventuelle bunker af tøj eller sko. Mere rod du slippe af med, jo større og mere indbydende værelse bliver til potentielle købere. Pack op dine personlige billeder og andre elementer. Købere skal forestille sig i rummet, og kan ikke gøre dette, mens de kigger på dine bryllupsbilleder.

•Rengør alt. Dette er en billig proces, der øjeblikkeligt kan forbedre et værelse. Støv møbler, selv i toppen af bedposts og baldakiner, høje hylder og loft fans. Polsk møbler og gøre din windows gnistre. Rengør spejlene og shine op nogen inventar, herunder doorknobs. Damp rense tæpper. Den renere rummet er, jo lysere det ser og købere få indtryk af et velbevaret hjem, de kan bevæge sig ret i at.

•Kontrollér nødvendige reparationer. En revne i loftet kan være noget du har vænnet sig til, men til potentielle købere, det kan være et tegn på problemer. Gøre vedligeholdelsesarbejder du har været at sætte ud og lave loft og væg revner eller pletter, caulk vinduerne, og søm i den løst gulvbræt. Ikke give realtors enhver ammunition til at snakke ned prisen på dit hjem.

•Finish projekter. Du kan have ny crown molding i dit soveværelse, men der er et stort hul i hjørnet hvor du løb tør for materiale. Du kan have fået nye blinds for windows, men kun installeret ét sæt. Disse opgraderinger kan overføre til flere penge på salg af dit hjem, men kun hvis de er afsluttet. Ufærdige projekter gør køber spørgsmål hvad andre ting er blevet forsømt i dit hjem.

•Freshen op i rummet med maling. Paint er en forholdsvis billig udsmykning materiale, der kan gøre en enorm forskel i et værelse ser. Foretage reparationer af væg overflade og maling i en dejlig, lys neutral farve. Du kan gå til varme toner hvis det virker med dine møbler, men bo i neutrale og ikke gå for mørkt. Hvis du har ældre vægge med masser af skønhedsfejl, vælge en lysere farve og gå med en flad eller æggeskal maling. Blank maling Vis alle fejl. Overveje at gøre en tekstureret væg overflade at bedre skjule ujævne vægge. Tage ned gamle tapet, hvis det peeling og adskille i sømmene. Hvis dine vægge er i god form, tænke maleri alle trim, baseboards og vindueskarme. Frisk, højglans malet trim vil gøre en dramatisk, positiv forskel i udseendet af rummet.

•Fix gulvbelægning. Reparere skader din hårdttræ gulv. Hvis det er muligt budget-wise, overveje, slibning og lakering dem--dette er et projekt, kan du gøre dig selv for at spare penge. Hvis tæppe er slidt, farves eller dateret, skal du erstatte den. Du kan erstatte det med billige tæpper i en neutral farve. Købe rest stykker eller shop på discount butikker, som sælger overstock, udgåede eller resten elementer. Må ikke bekymre dig om hvor længe tæppet vil vare, eller hvis du kan lide det. Ny tæppe gør rummet ser og endda lugte helt nye, og det er et stort indtryk på købere.

Kil mængden af møbler. Eksperter at dekorere model hjem altid tage den minimale tilgang til møbler, og nogle vil endda ansætte tricks som senge, der er kortere end normale eller mindre end standard stole. Den mindre møbler der er, jo større værelse ser til potentielle købere. Det er især vigtigt at have en klar vej for besøgende at se soveværelset. Hvis de skal vende sidelæns og sidle mellem møbler stykker, they gonna forlader med det indtryk, at rummet er for lille. Tage den overskydende møbler og sætte det i opbevaring, indtil du flytter ind i dit nye hjem, hvor du kan designe rummet men du.

• Giv plads et enkelt formål. Det kan arbejde for din livsstil har træningsudstyr eller en office-installationsprogrammet i dit soveværelse, men dette virker for købere. Soveværelset skal have en rolig, afslappende udseende og let kan identificeres som det store soveværelse. Tage ud andre møbler eller udstyr, der forvirrer rummets formål.

•Markér værelset 's bedste funktioner. Hvis du har store vinduer, klæde dem med minimal vindue behandlinger til at vise dem frem. Ren og friskes op din pejs--hvis mursten surround er plettet, overveje en varmebestandig maling for at gøre det ser helt nye. Polske hårdttræ gulv indtil det skinner, og hvis det er i god form, ikke skjule det med et værelse-størrelse område tæppe.

Forpakket ny, neutral sengetøj. Spa look er altid populære, med bleg, kølige farver og enkle linjer. Du kan dekorere din seng blot med nye plader og en glat Talsmanden. Et rent og frisk sengetøj gør dit soveværelse ser straks mere indbydende. Her er hvor bruge lidt flere penge også kan gå en lang vej. Elegante sengetøj trækker øjet og kan distrahere købere fra mindre ønskeligt elementer i rummet.

•Rengør ud af skabet. Skabene og lagerplads er en vigtig funktion til købere. Slippe af med alt, men de væsentlige elementer skal du indtil du sælge dit hus. Du skal pakke alligevel, så det er en god måde at starte. Tage din cue fra butikken og katalog viser af skab arrangørerne. Sørg for, alt er pænt foldet og at der er mellemrum mellem hængende elementer. Lad nogle hyldeplads åben. Du ønsker at give det indtryk, at der er masser af opbevaringsplads i skabet.

•Tilføj et par neutrale, smagfulde tilbehør til at klæde plads. Holde det simpelt og behagelig og værelse passende--clockradio, fredelige landskab fotos og kunst, et par enkle vaser og en lille smykke boks på kommoden. (Lad ikke nogen værdigenstande derinde, selv om.) Fagfolk, der stadie Sommerhuse også gerne give køber et fantasy version af rummet. Du måske ønsker at tilføje et simpelt træ morgenmad bakke for enden af sengen, og Placer en lille vase med blomster, en te-kop og en attraktiv klassiske roman på det. Dette ser siger "morgenmad på sengen" og giver købere en positiv følelse om dette soveværelse.

•Visitors til dit hjem er lige så påvirket af dufte som ved synet. Sætte nogle duftende breve i dressers og toiletter. Brug en lys linned spray til at opfriske sengetøj og gardiner. Bruge behagelige dufte som lavendel, havet og vanille. Brug ikke noget, der er for tung eller cloying, da dette kan slå fra købere så godt. Tænk på behagelig aromaterapi dufte, når du går til spa, og indarbejde følelsen i dit soveværelse.

Tips & advarsler

  • Rene gardiner er en billig, elegant løsning, der fremhæver din windows og lader alt lys. Plisseret nuancer kommer i mange forskellige farver og kan hæves for at vise skønheden af vinduer og udsigt ud over.
  • Hvis du planlægger at købe nye Soveværelsesmøbler til dit fremtidige hjem, overveje at købe den før tid og vise den i dit gamle hus. Nye møbler og sengetøj vil trække købers øjne og give dem følelsen af et nyt hus.
  • Glem ikke at koordinere med tilstødende værelser. Hvis du vælger ny tæppe til soveværelset, Sørg for, det ikke kolliderer med andre tæppe, det vil mødes med i døråbninger. Vælg nyt sengetøj og sengetøj, at koordinere med den master badeværelse. Hvis du tror, du skal bruge neutrale elementer i dit nye hjem, overveje at købe seng og bad sengetøj, der matcher alle på samme tid.
  • Husk, at du vil være sælger dette hjem, ikke bor i den. Ikke overforbrug på opgraderinger, der ikke vil give dig dit investeringsafkast. Ikke dekorere til din smag - ønskede at holde tingene neutral og appellerer til så mange købere som muligt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com