Hvordan man kan forbedre tomat udbytte af Leaf fjernelse

January 21

Fjernelse af blade eller stilke fra tomat planter vil øge størrelsen af de tomater, der vokser, men vil resultere i færre tomater. At lade dine tomater vokse uden nogen beskæring vil give et større antal mindre tomater; enten mulighed er sundt for anlægget. Nogle mennesker foretrækker de større og sødere tomater, der kommer fra en beskæring plante, mens andre vælger at lade deres planterne til at vokse ukontrolleret. Hvis du vælger at fjerne tomat blade, er der flere retningslinjer du bør holde for øje.

Instruktioner

•Wait for en varm dag, når planterne er helt tør. Beskæring våde planter kan føre til infektion. Fjerne enhver blade under den laveste bandagist (klynge af tomater eller blomster) på de vigtigste stilk. Disse blade er tilbøjelige til at forme eller dør, fordi de er tæt på den fugtige jord og ikke får meget sollys.

•Fjern små skud, der strækker sig fra vigtigste stilk at begrænse plantens vækst. Tomatplanter har en tendens til at vokse i mange retninger, hvilket kan føre til svage stilke, der ikke understøtter modne tomater. Dette er især udbredt i druesorter, men du kan bremse væksten ved at knibe ud nye stængler, som de vises. Knivspids bud stilke mellem din finger og tommelfinger nær bunden, indtil de adskilte fra anlægget. Fjern ikke hver ny stilk eller anlægget kan stoppe voksende helt, i stedet begrænse beskæring til omkring halvdelen af nye skud.

•Tag efterlader sparsomt, med fokus på områder, hvor bladene er tætte og overlappende. Slippe af med eventuelle blad, der ikke kan absorbere sollys, fordi det er omfattet af andre vækst men sørg for at efterlade nok blade til husly tomaterne. Sunde blade vil vende sig mod solen; alle blade, der ikke står over for solen får ikke sollys og bør fjernes. Blade bør klemt ud nær bunden eller klippes med havearbejde sakse.

•Fjern alle tips fra hver voksende stem på din tomatplante omkring en måned før den første frost. Knivspids off enderne af voksende skud, herunder de vigtigste stilk, omkring en tomme under spidsen. Dette dirigerer alle plantens energi til modning de eksisterende tomater, som vil give dig en moden sidste høst i stedet for hårde grønne tomater når frosten rammer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com