Hvordan man kan forberede et vægmaleri væg & beskytte vægmaleri

July 24

Hvordan man kan forberede et vægmaleri væg & beskytte vægmaleri

Den mur, du bruger til din vægmaleri er din maler lærred. Dens overflade skal være forberedt på forhånd at gøre sikkert, at det vil absorbere malingen korrekt og give års holdbarhed for dit kunstværk. Væg forberedelse afhænger af mange faktorer. Overveje placeringen af væggen, type og tilstand dets overflade og dens eksponering til forskellige miljøtiltag, herunder vand, fugt og solen. Når du har forberedt væggen og malet din vægmaleri, skal du beslutte, hvordan at beskytte det færdige projekt.

Instruktioner

•Rengør din vægmaleri væg af snavs og snavs. Selv en overflade, der vises ren bør rengøres grundigt som et første skridt til væg forberedelse. Bruge et pålideligt produkt formuleret til den overflade, du vil rydde. Hvis væggen er tegn på skimmel eller meldug, hånd krat det med en opløsning af 1 del blegemiddel til 3 dele vand.

•Vurdere tilstanden af din vægmaleri væg, når det er blevet renset. Hvis det har tidligere været malet med en højglans maling, fjerne glans med en slibende renere. Skrab, power vask eller sandblæst at fjerne lag af tidligere maling hvis det er tilhugget eller peeling.

•Fyld revner eller riller med arkitektoniske fyldstoffer og sand glat. Hvis din væg overflade er lavet af mursten, beton eller andre murværk overflade, anvende en murværk balsam.

•Applicer et frisk lag primer maling før maleri din vægmaleri. Bruge en satin eller æggeskal finish latex væg maling, som vil give en flot glans og hjælpe absorbere din vægmaleri maling. Hvis du vil have en baggrundsfarve til din vægmaleri, valgte en rig farve at koordinere eller kontrast med de farver, du bruger til din vægmaleri.

•Applicer et lag af acrylpolymer lak efter din vægmaleri har tørret for at beskytte det mod falmning, pletter og graffiti. De fleste lak beskytte overfladen af maleriet, men en permanent urethan lak kan rent faktisk skade dit vægmaleri over tid, især hvis din vægmaleri er udsat for solens UVA stråler. Store institutionelle kalkmalerier er ofte beskyttet med voks at gøre dem mere pletbestandigt og holde maling pigmenter i at falme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com