Hvordan man kan forberede & hæld en betonplade

December 3

Hvordan man kan forberede & hæld en betonplade

Betonfliser kan forberedt og hældt af den gennemsnitlige gør-det-selv. Flere ting skal gøres for at opnå en vellykket projektets afslutning, men som sikring af et plan spot for slab, nivellering og cirklens form arbejde, og hælde og efterbehandling af beton i tide. Du kan forvente at forberede og hæld en betonplade i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Level og forberede den overflade, hvorpå slab hældes. Snavs bør ikke muldlag, men snarere komprimering jord, der vil stivne og modstå bevægelse, såsom røde ler. Bruge en motoriseret jord tamper til kompakt jord, og sørg for at lønklasse er ikke mere end fem grader off plan i enhver retning.

•Form slab bruger 2 x 4 eller 2 x 6 tømmer. Kan du vælge, hvor tyk slab, men generelt, en fire-tommer slab er stor nok. Fastgør alle tømmer i hjørnerne med tre-tommer træ skruer og firkantet boksen slab bruger 3-4-5 angled-trekant metode. Forestil dig det ene hjørne er en retvinklet trekant, med den ydre kant af hjørnet at være 90-graders vinkel i trekanten. Måle fra hjørnet tre fødder, og begynder igen på hjørnet, måle ned på den modsatte side af vinklen fire fødder. Trække et målebånd fra tre-fod mark til fire-fod skal mark til at danne den lange side af trekanten måle fem fødder. Hvis ikke, derefter justere de to vinkelrette sider af formen, indtil mærkerne er fem fødder fra hinanden.

•Kontroller 2 x 4 stakes på ydersiden af former, og knytte formularerne til indsatserne. Niveau formularer ved at hæve dem op og knytte dem til de træ stakes. Nivellering vil kræve at du begynder på det højeste hjørne og arbejde din vej rundt. Bruge en fire-fods niveau til at kontrollere former.

•Fyld i eventuelle huller under form bestyrelser, der blev rejst ved hjælp af krydsfiner eller skære 2 x 4s. Du bliver nødt til at gøre dette for at sikre, at beton ikke køre under bestyrelser, når det hældes. Du kan også bunke snavs på ydersiden af de træ formularer for at hjælpe med at stabilisere bestyrelser, samt, at beton ikke kan køre under bestyrelser.

•Pour fiber-forstærket beton til toppen af de træ former og glat beton ved hjælp af en aluminium bull flyde--en flad efterbehandling plade med en lang håndtag, der bruges til glat beton. Bruge en edger for at runde de konkrete kanter mellem former og beton, og når betonen har sat i en til to timer, placere en kost finish på beton ved forsigtigt at trække en push kost hen over overfladen. Dette vil hæve sand i betonen og forhindre farlige, glatte betingelser på beton.

Tips & advarsler

  • Brug nylonsnor fastgjort på tværs af to hjørner som reference til at holde dine formularer lige.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com