Hvordan man kan forberede jorden for Sod

January 4

Hvordan man kan forberede jorden for Sod

Installation af sod er den hurtigste og nemmeste måde at oprettelsen af en ny gård. Der er ingen ventetid for uger i træk til græsfrø til at spirer. Du behøver ikke at kæmpe mod horder af fugle og kaniner, der ønsker at snack på din nye frø og stiklinger. Du blot forberede din jord, købe sod fra en lokal gård, og ved udgangen af den dag, du vil have frodige grønne græs til at nyde. Hvis du vil installere en smuk sod græsplæne, der vil vare i årevis, forberede jorden først.

Instruktioner

• Start med en groft grade af området, ved at udfylde alle huller og fjerne løs rock. Der er ingen grund til at gøre det perfekt på nuværende tidspunkt. Det er vigtigt at overveje afløb problemer der kan opstå, såsom dips i jorden eller at have græsplæne grade skrånende direkte på dit hus. Du vil en kvalitet, der skal lede vand væk fra huset fundament. En 4 x 8 x 6 stykke træ med to reb fastgjort til det vil gøre et træk, der kan bidrage til at lette denne groft grade proces. Blot trække det rundt i alle retninger, indtil området er fladt.

•Tilføj næringsstoffer til sorterede jorden at sikre kompatibiliteten med den nye sod. Mens sod kommer med sin egen muldlag, vil tilføjelse af græsplæne-starteren gødning og kalksten med en hastighed på et pund af kvælstof og 50 pounds af kalksten for hver 1000 kvadratfod give din sod instituttet det behov. Rake eller indtil disse ændringsforslag omkring seks inches dybt i jorden.

•Forbind-grade og fine-rake i jorden, at fjerne eventuelle sten, kviste eller anden debris. Våd jorden grundigt og rake det igen. Dette hjælper med at holde støv mens raking samt hjælpe med at pakke jorden.

•Drej over den våde jord ved hjælp af en vægtet græsplæne roller, indtil jorden er fast pakket. I dette trin, vil du se områder, som har dips i dem og muligvis nogle yderligere raking. Rake og roll jord indtil alle dips og pukler i jorden er borte. Lille dips eller gradvis hills er fint; du forsøger at fjerne huller og pukler, der vil forårsage udkobling og dræning problemer, i græsset senere.

•Våd området grundigt og lad det lidt tørt inden du begynder at rulle ud sod. Du vil jord at være fugtig; du vil dog ikke en mud hul at arbejde. Lægge din sod, trække alle sømmene stramme, og re-roll med din vejede græsplæne roller, når sod er på plads. Dette sikrer ordentlig kontakt mellem den nye sod og jord nedenunder.

Tips & advarsler

  • Et underjordisk vandingssystem vil bidrage til at tage akkord ud af vanding nyt græsplænen. Installere en efter trin 2, hvis du vælger at gøre dette.
  • Sod ruller er tunge; være parat til at arbejde hårdt på dette projekt. Løft med dine ben, ikke din ryg.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com