Hvordan man kan forberede mad flyvehavre græsser

February 7

Hvordan man kan forberede mad flyvehavre græsser

Dyrkede korn har forsynet os med ernæring mindst siden begyndelsen af landbrug, som opstod omkring 10.000 år siden. I modsætning til vores gamle forfædre, ikke mange i dag ved hvordan man hånd-processen vilde korn. Høst af græs i naturen er ikke svært, og at vide, hvilke typer til høst er ikke enten. Vilde græsser med spiselige kerner omfatter Byg, blowfly, foxtail, sorghum og avena.

Instruktioner

•Harvest vilde græsser efter de har nået modenhed og hvornår de bliver brune. Hvornår skal man høste varierer afhængigt af placering og udvalg af græs; sene sommer eller tidlige efterår er typiske. Skær græsser på stilke, tæt på jorden, ved at svinge gennem klynger af græs med en leen. Hold leen håndtaget fast i både handsr og klinge positioneret vandret. Holde leen ud til den ene side, bringe bladet i en hurtig, vandret, fejer bevægelse, svingende i den retning, hvor bladet point.

•Bundle klaser af græs sammen med sejlgarn. Opret ikke klaser med diametre, der overstiger 12 inches, så i løbet af processen med tørring, fugt ikke blive fanget i midten af overdimensionerede klaser.

•Sæt den klaser af græs i oprejst stilling og lidt spredt fra hinanden i et køligt, tørt, breezy placering. Tillad græs til helt tør, bliver næsten sprøde. Afhængigt af græs og den tid, der er plukket, kan tørring tage op til to uger.

•Untie bundter og sprede græsset oven på et lærred ark. Strike græs hovedet gentagne gange med en tærskning enhed til at frigive kornene. Filtrer de stilke og andet snavs, forlader kun korn. Brug stængler for dyre foder, strøelse eller haven barkflis.

•Winnow frø ved at kaste dem op og ned på lærredet. Korn har papery udendørsbrug kendt som chaffs, som har brug for at komme ud før korn bruges til mad. Hoppende eller smide frøene løsner avner, gør det muligt at frigive fra korn og flyde væk. Gnide håndfulde af korn i håndfladerne hjælper også til at løsne og fjerne chaffs.

•Opbevar korn i et godt ventileret beholder i et køligt, tørt sted.

•Soak kerner i vand, indtil de mister bitterhed og blive tyggetabletter og tilføje til opskrifter hele. Køre korn gennem en kornmølle, at adskille klid og skabe mel til madlavning. Hånd-krank eller elektrisk køkkenbordet mills er tilgængelige.

Tips & advarsler

  • I en overlevelse situation hvor næringsstoffer er knappe, simpelthen vælge og blød kerner i vand, indtil de er bløde nok til at tygge, uanset om de tilstrækkeligt modnet eller ej.
  • Høst kun vilde græsser med kendte, spiselige kerner. Ikke vælge lilla eller sorte korn, som kan være et tegn på den giftige svamp, meldrøje. Meldrøje er farlige for mennesker og dyr og kan føre til smerter, kramper og hallucinationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com