Hvordan man kan forhindre en tørretumbler udluftningsanordning brand

January 1

Hvordan man kan forhindre en tørretumbler udluftningsanordning brand

Din tørretumbler kan gøre dit tøj tørt og luftigt, men det kan også forårsage en farlig hus brand. Når lint hober sig op i udstødnings kanalen eller vent, kan det fange i brand, forårsager en blis. Selv om rengøring din lint fælden er nyttigt, er det ikke nok til at forhindre tørretumbler brande opstår i dit hjem. Med et par punkter fra omkring huset og nogle omhyggelig opmærksomhed til både indvendigt og udvendigt på din tørretumbler, kan du beskytte din familie og hjem fra en tørretumbler udluftningsanordning brand.

Instruktioner

•Ansigt uden for anbefaler regelmæssigt at kontrollere udendørs udstødning aftræk, U.S. Consumer Product Safety Commission. Kontroller, at udstødningen er flygter fra huset. Hvis ventilen virker tilstoppede eller beskidt, fjerne det og rense indersiden før koble det tilbage til tørretumbleren.

•Udskift din plast gaffatape med en metal kanalen. Plast kanalerne har tendens til at synke i midten hvor lint kan ophobes, bemærker ConsumerReports.org.

•Wash tøj snavset med madolie, benzin eller rengøring produkter to gange. Denne måde, ingen rester af disse brændbare stoffer forblive på tøj når du overfører det til tørretumbleren, at forebygge risikoen for brandfarlige lint undslipper til den tørretumbler udluftningsanordning.

•Brug tørretumbler ark i stedet for skyllemiddel, især på produkter som velour eller skind, bemærker ConsumerReports.org. Flydende skyllemiddel kan gøre disse tekstiler mere brandfarlige.

Forpakket en tørretumbler med en fugt sensor så det slukker straks når tøjet er tørt. På denne måde tørretumbleren vil ikke få så varmt, som kan forhindre en udluftningsanordning brand fra antændende.

Tips & advarsler

  • Aftørre fugtighed sensoren i din tørretumbler med jævne mellemrum med en lille mængde af afrids alkohol og en ren klud.
  • Holde tørretumbler området fri for rod og tøj, der kan antændes.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com