Hvordan man kan forklare Wraparound sagsstyring til en klient

February 18

Wraparound sagsstyring er en type af system designet til at hjælpe personer med særlige behov og krav. Hvis du er en autoriseret sygeplejerske, kan det være svært at huske, at ikke alle har avancerede grader og års skolegang under deres bælte. Derfor, hvornår forklarer wraparound sagsstyring til en klient, er bedst at undgå tekniske vilkår for at skabe klarhed og forståelse.

Instruktioner

Respektive til din klient om den generelle placering af wraparound sagsstyring. I regelmæssig sagsstyring situationer, kan den person, der er ved at blive tilset bruge tjenesterne fra en specialiseret institution eller endda et hospital for varigheden af terapi. Wraparound sagsstyring er specielt designet til at holde disse mennesker i hjemmet, som er hvor pleje administreres.

•Explain forholdet mellem alle involveret i en wraparound sagsbehandlingssystem. Disse typer af systemer er generelt består af et team af erfarne enkeltpersoner, herunder en repræsentant fra den lokale ungdomsret (for unge), samt en repræsentant fra den lokale mental sundhed agentur og en generel case manager, blandt andre. Den case manager fører på sigt i bestræbelserne på ledelse.

•Ansigt over hvordan fremskridt er sporet i en wraparound sagsbehandlingssystem. Wraparound sagsstyring indebærer klart at definere mål både behandling og rehabilitering, før processen faktisk begynder. Dette omfatter specifikke adfærdsmæssige mål samt fastlægge en generel tidsramme. Tilstanden for enkelt under pleje derefter vejes mod disse mål til at bestemme, hvordan vellykkede eller mislykkede behandling har været.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com