Hvordan man kan forkorte imiteret træ persienner

September 9

Hvordan man kan forkorte imiteret træ persienner

Ikke betale ekstra for at have dine blinds forkortet. Hvis dine blinds er for lang, er det meget simpelt at forkorte dem selv. Dette er en af disse super-nem gør det selv-projekter, der vil få dig gad vide hvorfor du nogensinde selv overvejet at betale for at have gjort.

Instruktioner

Forkorte imiteret træ persienner

•Indstil hvor mange lameller skal fjernes for at forkorte din imiteret træ persienner. Hænge blind i vinduet, og jo lavere det til det niveau, hvor du ønsker det at falde efter du har forkortet den. Tæl antallet af lameller stablet op på bunden jernbane af blinde. Trække en og du har antallet af lameller du skal fjerne. Nedskrive antallet.

•Fjern den nederste skinne. Sænke skyggen helt og tage det ned fra vinduet. Du skal muligvis en assistent til at bære en udgangen af skyggen. Lægge skygge på tværs af et langt bord eller på gulvet, hvis det er det bedste sted at arbejde. Undersøge undersiden af bunden jernbane af blinde og finde de plastik stik. Brug en skruetrækker til at forsigtigt pop plast stikkene ud. Sæt i plast propper i en kop eller et sikkert sted. Du vil se enderne af strenge og snore op i bunden jernbane. (Det præcise antal vil afhænge af bredden af blinde.) Nogle er strengen "stiger", der lamellerne hviler på, og nogle er linerne at hæve og sænke blinds. Finde ledninger, sænke og hæve blinds og skære hinanden lige over knuden. Brug af pincet til at trække dem, så du kan skære dem, om nødvendigt. Trække bunden jernbane af ledninger og sæt den til side.

•Fjern ekstra lameller. Trække ledninger du bare skære gennem antallet af lameller du skrev i trin 1. Skub det samme antal lameller ud fra streng stiger og sæt dem til side.

•Udskift den nederste skinne. Træk ledninger og streng stiger tilbage gennem hullerne i bunden jernbane. Skub bunden jernbane op reb og streng stiger, indtil det er op mod den nærmeste tremme. Binde knob i snore som tæt på bunden jernbane, som du kan få dem. Lad bunden jernbane hvile mod knob, og forlader mindst 5 inches af ekstra ledning og streng stigen nedenfor knuderne du bare bundet, trim off overskydende snor og ledning. Ting de ekstra ledning og streng stigen op i bunden jernbane og skubbe den plastik sættes tilbage på plads. Hæng din forkortet imiteret træ persienner tilbage op og nyde udseendet af en brugerdefineret pasform!

Tips & advarsler

  • Denne metode virker ikke kun for imiteret træ persienner, men for enhver type af venetianske blind.
  • Gemme et par af lamellerne du fjernet for at erstatte nogen, der bliver beskadiget. Du kan erstatte lameller på din blinde ved hjælp af samme metode, som du gjorde for at forkorte det.
  • Hvis den nederste skinne på din blinde vises skævt, når du igen hænger det, blot øge det hele vejen op og derefter Sænk det langsomt, forsigtigt justere linerne indtil bunden er niveau igen.
  • Forlade de ekstra ledninger og strenge som det foreslås i trin 4, bare i tilfælde af at du har lavet en fejl og tog for mange lameller. Det er nemt at forlænge blinde igen hvis du forlod nok ledning og streng stigen, men det kan ikke være fast hvis du afbrød alle af overskydende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com