Hvordan man kan forstå jordbundsanalyser

March 2

En jordanalyse indeholder en enorm mængde af oplysninger om din græsplæne og betænkningen kan virke overvældende. Der er mange faktorer skal tages i betragtning når læsning gennem en jordanalyse, der vil hjælpe dig beslutte hvad, hvis noget skal ændres i kemikalierne eller vanding din have eller græsplæne baseret på rapporten.Forståelse en jordanalyse kræver et grundlæggende kendskab til de vilkår og oplysninger, der bruges i oprettelse og udarbejdelsen af betænkningen.

Instruktioner

•Læs kationbytter kapacitet (CEC) første. CEC vil være en af de første dele af betænkningen, og det er vigtigt for at forstå resten af oplysningerne.CEC fortæller dig, hvor godt din jord bevarer visse næringsstoffer. Læs CEC omhyggeligt, da oplysninger, der kan være kompliceret.

•Læs analyse af din jord pH. En sur jord vil have en pH-værdi på 0 til 6. Neutral jord har en pH på 7. Grundlæggende eller basisk jord har en pH på 8 til 14.

•Læs analyse af organisk materiale i din jord. Organisk stof feeds mikroorganismer, der bidrager til den generelle sundhed i din have eller græsplæne. Niveauer af organisk materiale bør være omkring 2 til 3 procent.

•Læs analyse af makronæringsstoffer i din jord. Denne del af rapporten vil indeholde oplysninger om kvælstof, fosfor og kalium. Husk at kvælstof aflæsninger er en generel retningslinje kun, som kvælstof niveau varierer meget.

•Læs analyse af mikronæringsstoffer. Jord mikronæringsstoffer omfatter bor, kobber, jern, magnesium, mangan og svovl. Betale meget opmærksom på mikronæringsstoffer, som alt for meget af nogen af disse kan skade din jord og planter.

Tips & advarsler

  • Justere niveauer af forskellige kemikalier og næringsstoffer baseret på oplysningerne i jordbundsanalyser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com