Hvordan man kan forstå underlag

February 20

Hvordan man kan forstå underlag

I sin datablad om forståelse og vælge undergulve og underlayments, bemærkede de internationale standarder og uddannelse Alliance, at "[u] nderlayment og undergulve er, velsagtens, det vigtigste aspekt af enhver gulvbelægning projekt i både bolig- og kommercielle indstillinger." Derfor, hvis du vælger for at tage på et gulv projekt på din egen snarere har et gulv professionelt installeret, forståelse af underlayments rolle er en grundlæggende nøglen til succes.

Instruktioner

•Note forskellen mellem undergulve og underlayments, da dette er en fælles kilde til forvirring blandt boligejere. Undergulve tager sigte på at give strukturelle stabilitet på gulvet i dit hjem, er underlayments installeret mellem undergulvet lag og den faktiske lag, at folk går på---tæppe, fliser, træ og så videre. Delvis bruges underlayments til at udjævne de mindre skønhedsfejl i laget undergulvet og give mulighed for en glattere og mere behagelig gåafstand overflade.

•Vælg typen faktiske gulvbelægning du vil være at have installeret. Underlayments anvendes til bløde overflader som gulvtæpper er meget forskellige fra dem, der anvendes til hårde overflader såsom trægulve. Når du vælger et underlag til at installere i dit hjem, skal du først vide, hvad slags gulvbelægning materialer du skal bruge, så du kan købe et underlag der er designet til brug med denne bestemte gulvmateriale.

•Decide hvis du vil lydisolering i lokalet eller ej. En vigtig og fælles brug af underlag materiale er for lydisolering. Hvis du er en musiker eller musik hobbyist installere en hjemmestudie, hvis du installerer en hjem teater ordning og vil være i stand til at se det uden at forstyrre de andre personer i dit hjem eller hvis anden grund du skal lydisolerede et værelse i dit hjem, vil du sandsynligvis nødt til at købe akustiske underlag. At vælge en akustiske underlag også kræver overvejelse af gulvmateriale du planlægger at bruge; materialer såsom trægulve og laminat vil absorbere mere lyd, og dermed vil kræve en tyndere underlag end vil materialer som fliser, der ikke absorberer så meget passerer lyd.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com