Hvordan man kan frigøre John Deere 400CX Loader

June 9

John Deere 400CX loader er designet til selskabets 4000 serie traktorer. Det tilbyder en kurvet loader boom for bedre synlighed, mekanisk selvnivellerende der holder niveauet belastning når bommen er hævet eller sænket, og en større lift kapacitet end tidligere modeller. Det er udstyret med John Deere Quik-Park monteringssystem til nem fjernelse og limning. Fjernelse af loader fra traktoren kan håndteres af én person med ingen specialiserede værktøjer, der kræves.

Instruktioner

•Tag boksen ballast, hvis man er blevet installeret på bagenden af traktoren. Starte traktoren og manøvrere det til den placering, hvor du vil gemme de fritliggende loader. Læsseren skal gemmes på en fast, plan overflade for at forhindre det fra vælte når løsrevet. Placer traktoren i frigear og lade parkeringsbremsen frakobles.

•Dump spanden (vippe den fremad) omkring 10 til 20 grader, og sænk den til jorden. Fortsætte med at trække lift cylindre (sænke bommen) indtil foran traktorens hjul lift 1 til 2 tommer væk fra jorden. Find de to hængsler, en på hver side af læsseren. Trykkes bladfjeder af hver låsen indad, så skub styrehåndtaget låsen.

•Udvide lift cylindere som hvis du var at hæve bommen. Med metalclipsene åben, boom masterne vil vippe frem og parkering standen vil rotere ned til jorden. Roll spanden tilbage for at holde det niveau, som loader elevatorer klart af rammen. Fortsat udvide lift cylindre indtil masterne løfte helt gratis traktor rammen og er rejst højt nok til at klare de forreste dæk. Engagere traktoren parkeringsbremse eller sætte transmission i "Park." Slukke motoren.

•Åbn trykket i det hydrauliske system ved at flytte control grebene frem og tilbage og side til side flere gange med motoren off. Med den rette størrelse åbne ende skruenøgler, eller et par af justerbare skruenøgler, løsne fittings på alle hydrauliske slanger mellem traktor og læsseren og afbryde slanger. Omfatter slange ender med støvhætterne og drapere slanger over lift cylinder. Lad ikke slanger træk på jorden eller blive fanget i rammen traktor.

•Start traktor motor. Frigøre parkeringsbremsen og tilbage traktor langsomt væk fra læsseren.

Tips & advarsler

  • Bemærk, at de hydrauliske slanger er farvekodede. Når genetablerer læsseren, Sørg for at matche de passende farvede slange fittings for at sikre korrekt drift af kontrolelementerne loader.
  • Sørg for at frigive alle hydraulisk tryk i slangerne før du afmonterer dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com