Hvordan man kan genopbygge et gulv

January 21

Hvordan man kan genopbygge et gulv

Genopbygge et gulv kan markant forbedre udseendet af dit hjem. Nogle gulve projekter er lettere end andre, men under alle omstændigheder, du skal gøre en betydelig mængde af forberedende arbejde at få gulvet klar til installation. I nogle tilfælde kan dette indebære, genopbygge hele gulvet fra jorden op.

Forberedelse

Det første skridt i genopbygningen af enhver type af gulv er at fjerne eller reparere de eksisterende gulv. Hvis du skal helt genopbygge gulvet, skal du rive ud af eksisterende ordet for at gøre plads til den nye etage. Dog i nogle tilfælde kan du muligvis bruge en del af den eksisterende gulv som undergulvet eller endda reparation og lakering af eksisterende gulv. Alt dette afhænger af forskellige faktorer, såsom typen materiale på gulvet er bygget fra og betingelsen gulvet er i på det tidspunkt, hvor du genopbygge.

Undergulv

Undergulvet er vigtigt i din indsats. Hvis du rive ud det hele eksisterende gulv, skal du erstatte det med tilsvarende eller bedre materialer. Dette kan resultere i at hælde en ny betonplade eller sætte i en ny krydsfiner undergulvet over en eksisterende slab. Hvis du genopbygge et trægulv over en eksisterende krybekælder, skal du sørge for at gulvet forstærkes korrekt. Styrkelse kan omfatte behovet for at bruge gulv jacks til niveau de eksisterende bjælker og afstive hjemmets foundation.

Gulvbelægning

Når gulvets foundation er er sikret ordentligt, kan du begynde at installere det nye gulv. Trægulve kræver, at du skære hvert stykke af gulvmateriale passer til rummet. Dette kan være ret tidskrævende og skal gøres så omhyggeligt som muligt. Betongulve kan farves eller flise. Flisebelægning, også kræver en betydelig mængde af måling, opskæring og montering af gulvbelægning. Tæpperne er som regel enklere at installere. Efter skæring pad til at passe på undergulvet, kan du skære tæppe passer til rummet.

Efterbehandling

Genopbygge dit gulv vil også kræve, at du bruger de korrekte teknikker til at trimme og gulvet er færdig. For eksempel, hvis du gendanner en gammel træ gulv ved hjælp af ufærdige træ til at give det en mere autentisk look, skal du i sidste ende sand på gulvet, anvende en plet og forsegle gulvet med en polyurethan fugemasse. Trægulve og tæppebelagte gulve vil kræve, at du også erstatte baseboard trim til at give dit gulv et færdigt look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com