Hvordan man kan genoplive brun græs

October 7

Hvordan man kan genoplive brun græs

Pletter af brun græs kan nemt blive irriterende at en boligejer, især hvis han har allerede investeret meget tid eller penge til udseendet af plænen. Endnu mere frustrerende, et utal af kilder kan slå græs brun, fra insekt angreb til tørke til hund urin, og uden at identificere årsagen, genoplive græsset kan bevise forgæves. Heldigvis, eksklusive ethvert skridt for et insekt problemet de skridt til at genoplive brun græs er de samme for mange årsager.

Instruktioner

•Grab en håndfuld af græs og forsøge at trække det fra jorden. Inspicere jorden, hvis græsset kommer gratis let. Kigge efter hvad ligner små, fedt, "C"-formede hvide orme; disse er larver. Anvende grub-drab pesticider til værftet, følge anvisningerne på produktets mærkning.

•Begin en hyppige, dybe vanding regime, hvis larver ikke problemet. Nyd den brune græs hver anden dag i to uger. Tørke, tramper og varme kan forårsage græs at gå hvilende, og det kan ofte være genoplivet gennem konstant vanding. Indførelsen af for meget kvælstof til græsset, enten gennem overdreven befrugtning eller animalske vandladning, kan dræbe græsset og skade jorden, og tunge vanding vasker kvælstof fra jorden.

•Reseed græsplæne hvis tunge vanding ikke helbrede den brune græs. Klippe græsset kort, derefter bryde stråtag og jord med en rake. Drys græsfrø på jorden, og fugtes jorden daglig i 45-60 dage til at indføre sunde nye græs til den nøgne patch.

•Correct den underliggende årsag til brune græsset når den nye græs er etableret for at forhindre græsset i at dø igen. Holde dyr og mund trafik fra plænen, reducere mængden af gødning, du bruger, eller vand græs oftere afhængigt af din situation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com