Hvordan man kan genoplive døde Sod

August 13

Hvordan man kan genoplive døde Sod

Nye sod er temperamentsfuld og let til skade indtil den fastlægger sine rødder. Det kan være beskadiget af to meget vand, for lidt vand, svamp, ukrudt og en række andre faktorer. Hvis din sod er bogstaveligt talt død, der er intet du kan gøre med det, men generelt spadestik, der er ved at vende brun kan genoplives. Følg instruktionerne pleje leveret af forhandleren sod og du skal medbringe din sod tilbage til sundhed.

Instruktioner

•Kapacitet sod efter anvisningerne virksomheden sod gav for typen græs i din region. Generelt bør du vand om 3 gange daglig til mellem 10 og 15 minutter for den første uge, derefter taper ned over den næste uge eller deromkring.

•Undersøg din baghave for samle vand. Hvis vand samle på den overflade, hvor du har brune eller usunde søger sod, sænke vanding i det pågældende område

•Spray nogen beskadiget steder med en blå-grå farve med en haveslange. Disse steder er solbrændt, og har brug for mere vand. Nyd disse steder med en slange, hver gang du vand din græsplæne.

•Stick en skruetrækker eller lignende lang, mager værktøj i en grøn, sunde hjørne af din sod. Næste, holde det ind et sted, hvor sod er brune og døde-leder. Hvis skruetrækkeren er lettere at skubbe i den grønne sod end brune, lider brune underwatering. Spray det med en haveslange, som du gjorde med de blå grå pletter. Hvis skruetrækkeren ikke vil gå igennem det, skrælle kvadratet af sod og fjern sten fra nedenunder. Tilføje mere snavs under pladsen til selv plænen ud og erstatte sod.

•Treat det brune område af plænen med en fungicid ifølge producentens retning hvis skruetrækkeren presset igennem så nemt som det gjorde i grønne dele af sod. Græsplæne svampen er normalt årsagen til brune pletter hvis sod ikke er underwatered.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com