Hvordan man kan genoprette en historisk hus & få et tilskud

September 4

Hvordan man kan genoprette en historisk hus & få et tilskud

Genskabe en historisk hus kan være en spændende, kostbare og tidrøvende indsats. Det er vigtigt at omhyggeligt forskning dit hjem og ejendom at sikre historiske nøjagtighed og nøje planlægge for de nødvendige udgifter. Der er specifikke retningslinjer for at opnå et tilskud til en historisk hus, og når disse retningslinjer er opfyldt, finansiering kan være tilgængelig.

Instruktioner

Restaurering

•Søge dit hjem for billeder eller dokumenter, som kan være relateret til historien om huset. Nogle gange tidligere beboerne efterlade papirer eller billeder i lofter og kældre. Det er vigtigt at vide, hvad dit hjem så ud, da det blev oprindeligt bygget således at du kan overholde den oprindelige design og materialer.

Kortindgangsdør din lokale historisk samfund for at få oplysninger om dit hus og andre historiske boliger i området. Historisk samfund har oplysninger om ejere, arkitekter og undertiden historier og billeder i forbindelse med ældre huse.

Dyrknings din ejendom begrænsninger, hvis du bor i en udpegede lokale Historic District. Begrænsninger kan begrænse valg på udvendige designelementer såsom maling farve, skodder eller tagrender.

•Speak med husejere i dit område, der har erfaring med historiske renoveringer. Mennesker, der har gjort dette arbejde vil være i stand til at tilbyde rådgivning i forbindelse med tilladelser, entreprenører og uventede problemer, der måtte opstå.

Kortindgangsdør din stat historisk bevarelse Office oplysninger om finansiering. Nogle gange er der ressourcer inden for specifikke realkreditlån eller skatteincitamenter for denne type af renovering. Tilskud er generelt ikke tilgængelige for personer, men er til rådighed for almennyttige organisationer og kommuner.

•Explore mulighed for at tillade en bevarelse servitutter på din ejendom med din stat historisk bevarelse Office. En bevarelse servitut donerer ejendom til en velgørende fond organisation, samtidig med at du bevarer alle rettigheder, herunder retten til at videregive ejendommen til dine arvinger. Servitutter sikrer, at ejendommen vil være historisk opretholdt i al evighed og tillader nogle finansielle og skattemæssige fordele.

•Interview og leje restaurering specialister til at udføre de nødvendige renoveringer. Bede potentielle entreprenører om forudgående erfaring og anvendte materialer. Altid bede om referencer, og hvis det er muligt, besøg hjem en entreprenør har gendannet.

Tilskud

•Decide på hvilken type nonprofit virksomhed du vil operere fra dit hus. For at kvalificere sig til et tilskud, skal du være en nonprofit virksomhed eller kommune. Du kan overveje at operere dit hus som et museum, social service organisation eller tjenesteudbyder for din kirke.

•Kontakt med en advokat til at skaffe de nødvendige papirer til fil for nonprofit status. Diskutere virksomhedens struktur og finansielle forpligtelser, der er nødvendige for at opretholde denne status med din advokat.

•Skriv grant forslag til rådighed grant midler inden for organisationer som statens kapital forbedring tilskud, nationale trustfonde bevarelse og historisk bevarelse teknisk bistand tilskud. Kontakt din historiske bevaring statskontoret for mere information om tilskud, som måske er tilgængelige.

•Maintain nøjagtige optegnelser og kvitteringer for alle tildele midler modtaget. Det er vigtigt at være i stand til at redegøre for hvordan bevilge penge blev brugt for at kvalificere sig til løbende finansiering.

Tips & advarsler

  • Boligejere forsikringsselskaber tilbyder specialiserede forsikring for historiske huse. Tale med din forsikringsagent for specifikke detaljer om dette produkt.
  • Rådføre sig med en revisor om specifikke skattemæssige incitamenter relateret til at eje en historisk hus. Bevarelse servitutter og non-profit enheder alle har særlige kategorier inden for IRS. En skat professional kan hjælpe med at bestemme nøjagtig fordele.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com