Hvordan man kan Give et spanskgrønt kig til en Tin loft

February 6

Hvordan man kan Give et spanskgrønt kig til en Tin loft

Spanskgrønt, resultater med sine flotte grønne farver og alderen udseende, fra den naturlige korrosion af kobber, messing og bronze. Der er to måder at oprette dette udseende: en er gennem anvendelse af en syre; den andre, lettere måde er gennem maling-baserede teknikker. At skabe denne effekt ved at opbygge lag af akrylmaling giver dig mulighed at producere finish du ønsker. Som spanskgrønt opstår fra en naturlig, organisk proces, er der ingen regler eller mønstre til følge. Anvendelsen af mere maling, hvis det er nødvendigt, gør korrektioner og ændringer til den færdige effekt let.

Instruktioner

Forberedelse

•Rengør tin loftet ved hjælp af en pensel eller den ru side af en køkken svamp til at fjerne fedt, snavs eller rust. Vær omhyggelig med ikke at ridse tin. Tørre loft med en blød klud. Tør loftet med mineralske spiritus på en klud til at fjerne alle resterende fedt og forberede priming overfladen.

•Vælg farve af primer. For et sandt spanskgrønt look bør primeren farve af messing, kobber eller bronze. Brændt Umbra eller en dyb grøn farve vil dog også producere rig finish.

•Spray den matte anti-rust primer på loftet, følge anvisningerne på dåsen. Vær omhyggelig med at anvende et tyndt lag primer. Lad tørre og derefter sprøjte et andet lag, hvis det er nødvendigt.

Maleri

•Applicer mørk blå-grøn maling med en naturlig svamp. De finere svamp porer, de mere detaljerede bliver finish. Justere trykket du bruger på svamp og vride den lidt for at få en række virkninger. Sørg for at lade noget af den underliggende farve viser ved at dække kun omkring 70 procent af laget primer. Gøre det muligt malingen til at tørre.

•Lighten mørk blå-grøn maling ved at blande i en lille mængde af hvid maling. Anvende denne lighter-farve maling med en svamp, igen at sikre, at nogle af de underliggende farver viser gennem. Dække omkring 15 til 25 procent af tidligere laget af maling. Brug et stykke køkkenrulle til at tørre nogle af den hvide maling af, mens det er vådt. Lad denne frakke tørre.

•Sponge på et ekstra lag hvid maling, aftørring noget af det, som du går. Dække kun et lille område af loftet, bare for at fremhæve de tidligere farver. Lad malingen tørre.

•Tilføj vand til lys blå-grå maling og ising det på loftet ved hjælp af en svamp eller en børste. Aftørre det blidt mens det er vådt med et blødt køkkenrulle, forlader blot en antydning af farve. Lad denne tørre grundigt.

•Brug et køkken skrubbe svamp til at tage nogle af lag af maling, forlader de lavere lag udsat for en mere nødstedte look.

Tips & advarsler

  • Arbejde på flere loftplader på samme tid til at sprede virkningen på tværs af fliserne.
  • Spanskgrønt effekten være ikke ensartede; der bør være forskelle på tværs af loftet.
  • Efter maleri om en fjerdedel af loftet, træde et skridt tilbage og undersøge, om der er nogen tomme pladser, hvor du vil tilføje flere af lys grøn eller blå-grå farve.
  • Hvis du føler, at ikke nok af primer pelsen viser, svamp nogle akrylmaling farve af primer pelsen på loftet over de mørke og lyse grønne lag.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com