Hvordan man kan Give et værelse en tropisk følelse

August 15

Hvordan man kan Give et værelse en tropisk følelse

Hvis du tilbringe dagen der ønsker du slappe af på en strand på Hawaii, nipper til cocktails i Bahamas eller ser solnedgangen i Mauritius, kan du bringe et strejf af eksotiske ind i dit hjem med tropisk tema indretning. Tropiske indretningen er afslappet og rolig, og det tilbyder naturlige materialer og en overflod af tekstur. Lad fantasien guide dig til at oprette en tropiske interiør, der bringer tankerne balsamisk aftener på stranden, en blid brise fra havet og palmerne.

Instruktioner

•Paint vægge i en neutral farve som en sand beige. Sikre, at du holder dig til lys nuancer til en lys og luftig følelse. Male træværk og fodpaneler hvide for en frisk look, der minder om skummende bølger.

•Opret en accent væg med grasscloth tapet for en stærkt profilerede, eksotiske føler. Tilføje ekstra tekstur til malet vægge med tekstureret maling eller faux maling teknikker såsom sponging eller ragging.

•Tilføj et vægmaleri på væggen som en palm træ silhuet over sengen, en fuld størrelse tropisk strand scene i stuen, eller en solnedgang bag sofaen.

•Lay trægulve for en strand hytte vibe. Hvis du ikke ønsker at erstatte den eksisterende gulvbelægning, dække det med et stort, naturlige fiber tæppe som søgræs, sisal, hamp eller jute.

•Tilføj møbler fremstillet af naturlige materialer som rattan for en reel beach vibe, såvel som havgræs og banana leaf stykker. Disse svarer til rattan og tilføje et strejf af ægte eksotiske flair til et værelse. Kombinere med bambus — der er særdeles holdbar – wicker stykker, hårdttræ og endda en animalsk print accent stykke for et rum fuld af rige tekstur og naturlige elegance.

•Brug naturlige stoffer som bomuld, hør og silke. Indføre stænk af andre tropiske farver med elementer såsom puder, sengetøj, kast og tæpper. Tilføje blues for at oprette et hav vibe, grønne til at oprette en tropisk jungle føler og krydret farver som paprika og safran for en varm og eksotisk atmosfære.

•Dress windows med naturlige materialer som bambus blinds eller træ plantage blinds. Blødgøre udseendet med gaze draperet sagte over et gardin stang.

•Tilføj tropiske planter til en virkelig autentisk tropisk atmosfære. Brug en stor palme til at oprette et omdrejningspunkt i ethvert rum og skabe levende og eksotiske centerpieces med tropiske blomster som orkideer og frodige grønne blade. Hvis du ikke har tid eller lyst til at pleje rigtige planter, er der en enorm vifte af realistiske kunstige muligheder.

•Tilføj naturlige, tropiske tilbehør såsom muslingeskaller, drivtømmer udskæringer og store frugt skåle fyldt med ananas. Tribal elementer såsom træ masker også supplere denne kig rigtig godt. Søger en eller to tema accent stykker som et par af ananas-formet væg sconces, men ikke overdrive det, eller du risiko gør din tropiske interiør tacky.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com