Hvordan man kan gøre brug af en grim blå Sofa

November 12

Grimme møbler gør hele rummet ser værre end det bør, og hvis en grim sofa i opholdsstuen, derefter en gæst indtryk af dit hjem kan blive påvirket. Det kan være svært at smide grimme møbler, hvis det er stadig i god form, da du ikke ønsker at være uøkonomisk. Der er mange måder du kan gøre brug af grimme møbler i andre områder i hjemmet. Du kan også dekorere det således at hæslighed ikke er så synlige.

Instruktioner

•Dæk den grimme blå sofa med en smuk tæppe eller dyne, der supplerer couch's farve. Tilføje nogle pyntepuder, og kun pladserne vil være synlige. Gøre en attraktiv kast til sofaen og drapere det diagonalt over bagsiden af sofaen. Hvis du vælger den rigtige dækning, vil området udsatte blå Se attraktive i kombination med de forbedringer, du har tilføjet.

•Sæt en slipcover på sofaen. Du kan købe eller gøre det; de er typisk billig og kommer med den ekstra fordel af at være vaskbare. Du kan helt ændre udseendet af en sofa eller loveseat med en slipcover. Hvis du er handy, overveje reupholstering sofaen dig selv eller hyre nogen til at gøre det for dig. Hvis strukturen af sofaen er god, vil du ende med et helt nyt look for en brøkdel af omkostningerne ved at købe en ny. Hvis kun pladserne er slidte, overveje at inddrive kun puder i en koordinerende stof.

•Sæt sofaen i garage for børnene. Gøre det er kernen i en garage legeplads. Tilføje et stykke rest tæppe, et lille bord eller et par skriveborde. Dette giver børnene et sted at spille, der føles "voksen", og de vil ikke pleje, hvor grim den blå sofa er. Dette er også et godt sted at lægge alle deres rodet legetøj, som finger maling og markører.

•Sæt den grimme sofa på ryggen våbenhus. Da vil du ikke være bekymret, hvis det bliver ødelagt af fugt, bruge det som udendørs møbler, hvor sin grimhed vil ikke mindske skønheden i dit hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com