Hvordan man kan gøre en mosaik flise på en indvendig hjørne

July 21

Hvordan man kan gøre en mosaik flise på en indvendig hjørne

En mosaik er et billede eller design fremstillet af små stumper af materiale og mosaik fliser dato til romertiden. Mosaik fliser kan formes regelmæssigt, kvadratiske fliser eller knækkede fliser, som kunstneren arrangerer i hånden. Flise kunstnere bruge brudt keramik, glas, perler, ædelstene, metaller og andre materialer til at omdanne flise kunst flise overflade. Kommercielle mosaikfliser er monteret på en mesh ark, kommer i uniform størrelser og er enkle nok til en gør-det-selv at installere, selv om indvendigt hjørner kan være en vanskelig opgave.

Instruktioner

•Anbring de sidste to mosaik ark, der vil tage dig ind i hjørnet af den flisebelagt område. Lay ark ved siden af hinanden på dit arbejdsoverflade og bed flisen ved at flytte flise ark i umiddelbar nærhed af, om en injektionsmørtel linje bredde fra hinanden, så at projicere fliser fra ét ark overlapning mesh opbakning på den tilstødende ark.

•Measure bredde af plads tilbage på din væg. Omhyggeligt Marker målinger på arket cornering mosaik langs den kant, du bliver nødt til at skære. Bruge et stykke tape til at markere de stiplede linjer på arket flise, og måle flere steder, da dit hjørne ikke kan være firkantet.

•Drej din mosaik lagen og skåret trådnet mellem fliserne, der er på affald side af båndet ved hjælp af en hobbykniv og tunge saks. Skære igennem individuelle mosaikfliser, der krydser tape linje ved hjælp af en flise nipper. Du skal ende med en lige linje af fliser på hjørnet af muren.

•Trowel din thinset mørtel på væggen fra din sidste installeret flise til hjørne. Træk V-notch siden på en 45-graders vinkel til at skrabe off overskydende mørtel. Flade V-notch hvis du installerer glas fliser, som linjerne i kærven vil være synlige bag glasset.

•Installer dine to plader af mosaik flise. Bed mosaik mønster sammen. Brug afstandsklodser som nødvendigt. Tryk med en gummihammer og blok med plads til brikkerne godt i mørtel. Dobbelttjek at mosaikfliser er niveau og lige, og at ingen er faldet af.

•Installer tilstødende fliser væg ved at markere midterlinien af din flise arbejde og bevæger sig mod hjørnet eller ender. Det betyder, at din første mosaik hjørne vil være færdig, når størstedelen af din anden fliser væg er fuldført. Når du tilpasser de sidste to mosaik ark af din anden væg mod hjørnet, Følg de samme retningslinjer som ovenfor. Indersiden hjørnet kanten af arket endelige flise bør bredden af én injektionsmørtel linje fra den eksisterende fliser ansigt på den tilstødende væg. Dette vil tillade dig at injektionsmørtel mellem kanten af ét ark og ansigt på de andre ark for at oprette en ren færdige hjørne. Sørg for at dine fliser er justeret, niveau og lige.

•Tillad thinset til tørre 24 til 48 timer før fugning.

•Mix injektionsmørtel til konsistens af frosting. Tillad din injektionsmørtel til at sidde i 5 minutter. Dette vil hjælpe injektionsmørtel spredes lettere.

•Tag injektionsmørtel afstandsstykker. Bruger en gummi fuger flyde og gælder injektionsmørtel til flise. Tryk på injektionsmørtel i krog til at udfylde hullerne mellem fliserne. Træk injektionsmørtel i hele ansigtet af fliser med en 45-graders vinkel til at udfylde injektionsmørtel linjer. Flytte din float på forskellige vinkler for at sikre, at injektionsmørtel linjer fylder. Huller eller bobler i injektionsmørtel angive huller og skal udfyldes.

•Aftør og vask flise senest 15 minutter efter fugning eller injektionsmørtel vil holde sig til ansigt af flise som beton. Brug en ren svamp og spand vand. Ren svamp mellem hver tørre og Skift vandet hyppigt. Tørre fliserne indtil injektionsmørtel bliver fast og haze på de enkelte fliser er minimal. Det er ofte en god idé at have en person fugning mens en anden person renser og afslutter injektionsmørtel og fliser.

•Tillad ren injektionsmørtel og fliser til tørre i 24-48 timer før ved hjælp af overfladen.

•Applicer en cementmørtel sealer når injektionsmørtel har kureret. Maling af cementmørtel sealer på fugerne med en tynd pensel.

Tips & advarsler

  • Hjørner er mindre synlig end andre områder af flise arbejde. Flise fra midten af væggen mod hvert hjørne eller slutningen. Dette vil bringe din indvendige hjørner sammen sidst.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com