Hvordan man kan gøre med hvad du har for Home Decor

January 25

Redecorating betyder ikke altid, skulle købe alle nye varer. Du kan nøjes med hvad du har til at skabe en fantastisk ny design ordningen til dit hjem decor. Hvis dine møbler er i god form, men føler din udsmykning ordningen mangler, overveje møbler placering, belysning og hvordan du parrer din tilbehør med dine møbler.

Instruktioner

Hvordan man kan gøre med hvad du har for Home Decor

•Tøm rummet af alle møbler, kunstværker og tilbehør. Organisere illustrationer af genstand og størrelse. Organisere tilbehør efter kategori. For eksempel, gruppere alle sammen vaser, figurer sammen og stearinlys sammen.

•Sæt det største stykke af møbler tilbage i rummet. Placere den langs den længste væg, men skal ikke skubbe det op mod væggen. Forlade fire til seks inches mellem bagsiden af stykket og væggen.

•Skabe i de næste to største stykker. Hvis du redoing en stue, så er din største stykke tilbøjelige til at være en sofa, og de næste to største stykker stole. Placere stole på hver side af sofaen med to stole over for hinanden. Dette er din samtale område. Bringe din sofabord tilbage i og placere det før sofaen.

•Vurdere arrangementet. Sofa og stole står et arkitektonisk omdrejningspunkt i rummet som en pejs eller et stort vindue med udsigt? Eller vil fjernsynet være placeret over arrangementet? Når du først gå ind i rummet, er du opmærksom på området samtale, eller har du øje til at søge efter et sted at sidde?

•Reposition arrangement på hver tilgængelig væg til at bestemme, hvilken placering tager fordel af focal points, behagelig udendørs visninger og/eller optimal tv-visning.

•Tilføj belysning til arrangementet. Placer din ende tabeller til enten side af sofaen og tilføje bordlamper. Lygterne skal være af samme højde og grundlaget for lignende materiale, men lamper baser bør ikke overens.

•Tilføj tilbehør til arrangementet. Vælge fem elementer fra forskellige grupper af dit tilbehør. Hver vare skal være af samme materiale og/eller farve men varierer i højden. For eksempel, vælge to forsølvet skåle, to hvide glas vaser og en hvid søjle stearinlys. Placer de to skåle på en ende tabel, og de to vaser og lys på anden tabellen. Lamperne fremhæve tilbehør og tilbehør bringe tekstur og skala til arrangementet.

•Opret visuelle linjer af højde baseret på din core arrangement. Placer illustrationer over bagsiden af sofaen, så bunden af rammen er ikke mere end 18 inches over toppen af bagsiden af sofaen. Enhver frysedisk eller reoler, der står højere end toppen af rammen af maleriet skal placeres i modsatte hjørner, at skabe en "flankeret" effekt. Enhver ekstra møbler og borde du bringer ind i lokalet bør være af samme højde som stole og borde i din kerne arrangement.

•Sæt ekstra belysning i værelse hidtil hjørner er tændt og ekstra tilbehør er fremhævet. Bruge den samme metode til at vælge tilbehør til andre områder af rummet, som du gjorde for dem, der anvendes i din kerne arrangement.

•HEM et par stof rester og bruge dem som tabel toppers. Tage puder fra denne sofa i kælderen, rense dem og forvandle dem til gulv puder. Tilføje dekorative tørklæder til dit vindue behandlinger til at skabe en blød valance. Du kan komplimentere dit nye møbler ordninger med fornyet agtede elementer, tilføje punches af farve og tekstur uden at skulle foretage ny indkøb.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com