Hvordan man kan hænge en krans på en Metal dør

October 19

Hvordan man kan hænge en krans på en Metal dør

En krans på en dør er en straks indbydende dekoration, dressing op døren med farve og naturlige indretning. Hænge en krans behøver ikke at være kompliceret - i virkeligheden, hvis du bruger nogle metoder, du ikke behøver noget værktøj på alle. Dette kan være specielt fordelagtigt, hvis du har en metal dør, hvorpå du foretrækker ikke at lave huller til ophæng. Hænge en krans på en metal dør til at dekorere døren og byde folk til dit hjem.

Instruktioner

Krans bøjle

•Vælg en krans bøjle til din dør. Disse bjælkesko har ene ende, der sidder på toppen af døren med den anden ende strækker sig ned til en krog til at holde kransen. Vælg en krans bøjle i en farve du gerne--messing, sort, hvid eller klar. Hvis du vælger klart, vil krans bøjle ikke være så mærkbar ovenfor kransen. Vælg en bøjle, der vil passe over bredden på din dør og én der strækker sig længe nok til at hænge en krans, hvor du ønsker det.

•Sæt krans hanger over toppen af døren, centrering det nøjagtigt mellem venstre og højre side af døren.

•Find hængende loop på bagsiden af kransen og placere denne løkke over krogen på krans bøjle.

•Strømforbrug i standby tilbage og vurdere kransen. Hvis du tror kransen er for høj, udvide bøjle med et stykke af båndet. Brug 1-tommer-dækkende bånd, der supplerer kransen og skære en 18-tommer længde. Sæt enden af båndet gennem løkken på bagsiden af kransen og binde enderne af båndet i en bue. Placer båndet over krans bøjle med bue øverst.

Magnetisk krog

•Vælg en magnetisk krog, der vil holde kransen på den metaldør. Konsultere vægt anbefalinger for krogen og sørg for, at krogen er stærk nok til at holde kransen sikkert. Nogle magnetiske krans kroge vil holde op til 10 lbs og andre kroge kan indeholde mindre mængder.

•Sæt den magnetiske krog på metal døren hvor du ønsker at hænge kransen. Centrere krog mellem venstre og højre kanter og placere den højde du finde visuelt tiltalende. Hænge en større krans--en mere end 25-tommer diameter--højere end en mindre krans.

•Find hængende loop på bagsiden af kransen og placere denne løkke over den magnetiske krog.

•Strømforbrug i standby tilbage og vurdere kransen. Justere højden op eller ned, hvis det er nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com