Hvordan man kan hænge kort på væggen med maling skader

April 24

Hvordan man kan hænge kort på væggen med maling skader

Hvis du bor i et hjem med skader på maling på væggene, kan det være nemmere for dig at dække op med skader i stedet for genfremstille. Gentegner et værelse eller en hele hjem, kan være et dyrt og tidskrævende proces. Hvis du leje hus eller lejlighed og ikke er særligt beskæftiger sig med dens værdi, kan du dække beskadigede vægge med et kort til at give dig et hurtigt fix til en uskøn problem.

Instruktioner

•Vælg en kort, der er stor nok til at dække maling skader på væggen. Hvis du har en omfattende samling af kort, kan du have en, der er egnet. Hvis ikke, overveje at købe et nyt kort eller indramning en kort for at øge dens størrelse.

•Measure maling skader med et målebånd til at bestemme dens centrum, og derefter markere midten med en blyant. Det er vigtigt at hænge i midten af kortet over midten af maling skader til at sikre, at det er helt dækket.

•Hold en laser niveau mod væggen. Markere en vandret linje direkte over dit blyant mærke. Hvis kortet er stor nok, at du har brug for to separate negle til at hænge det, gøre to mere blyant mærker samme afstand fra centrum mark.

•Decide hvis du vil bruge et søm eller skrue til at hænge kortet. Hvis den er tung, er skruer med ankre den bedste løsning. Hvis kortet er lys, kan du sikkert hænge det med et søm.

•Hammer en eller flere søm i de udpegede mærker på væggen. Hvis du vælger at bruge skruer, gøre en lille bore hul i din blyant mærker, og derefter hammer et anker i hullet. Brug en skruetrækker til at køre en skrue i ankre, og derefter hænge kortet.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en væg med flere små områder af maling skader, kan et stort kort, der dækker hele området ser bedre end flere små kort.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com