Hvordan man kan have i plast bøtter

May 6

At skabe en container haven giver dig mulighed at dyrke spiselige og dekorative planter uden behov for en haven seng. Uanset om du bor i en lejlighed eller kun har minimal udendørs plads, kan container haver bruges til at passe til dine behov. Blomsterkummer og krukker er en af de dyrere elementer i en container haven, hvis du køber dem. I stedet bruge plast lagerbeholdere som containere. De fås i forskellige størrelser fra små til ekstra store. De er også billige og let tilgængelige.

Instruktioner

•Vælg en plastik opbevaring balje, der er den rigtige størrelse for planterne du vokser. Større planter, såsom tomater, der skal plantes en til en medium størrelse balje eller to til en stor balje. Mindre planter skal plantes efter afstanden krav der er anført på etiketten for froe kuvert eller plante.

•Drej karret op og ned. Bore 1/2-inch huller i to rækker langs bunden, afstand mellem huller 4 inches fra hinanden.

•Indstil låget på jorden på hovedet ned og sted to klodser oven på den. Indstille karret på toppen af mursten. Mursten ophøje karret for ordentlig dræning mens låget fungerer som en drypbakke, så vand ikke plette terrasser eller dæk.

•Fyld karret med en kvalitet pottemuld blanding eller oprette dine egne ved at kombinere 1 del sphagnum, 1 del kompost og 1 del groft sand. Bland i en langsom frigivelse gødning med jord, efter etiketten ansøgning beløb.

•Moisten blandingen jævnt i hele før plantning. Vand indtil det begynder at dryppe fra drænhuller bund, der sikrer, at jorden i bunden af karret er også fugtig.

•SOW hver plante i karret til den samme dybde, det var på i sin børnehave pot, bortset fra tomater, som er plantet 2 til 3 tommer dybere. Følg den anbefalede plante afstand på etiketten frø eller plante.

•Kapacitet efter behov for at holde jorden fugtig, men ikke klæg. Kontrollere jordfugtighed dagligt som beholdere tørre ud hurtigere. Vand når overfladen begynder at føle sig tør.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com