Hvordan man kan have med Alice DuPont Mandevilla

December 21

Native til sydøstlige Brasilien, Alice Dupont mandevilla kan ses i haver rundt om i verden. Denne hurtigt voksende woody tropisk plante blomstrer alle gennem sommeren og i efteråret, og når en højde på 15 til 20 fod. Det tilbyder et væld af smukke, store prangende pink blomster og blanke-teksturerede blade. Der kræver fuld soleksponering, overveje at plante i beholdere, som du kan bringe indendørs over vinteren. Det ser også fantastisk voksende over en løvhytte, espalier eller cascading ned et lavt hegn.

Instruktioner

•Forbered jord ved at anvende en god jord mix som indeholder 2 dele sphagnum eller pottemuld til 1 del Selvbygger sand. Rummet planterne 10 til 15 fod fra hinanden og plante i en veldrænet solrige område af haven, hvor planten kan modtage seks til otte timer af sollys om dagen. Beholderen anbringes i et solrigt område hvis du lægger planten i en potte.

•Dig et hul to gange bredden af planten 's root størrelse og ikke dybere end dybden af puljen som det oprindeligt blev købt. Fjerne planten fra den store-købte container og placere den i hul, sprede sine rødder rundt om jorden og omhyggeligt dække rødderne. Fyld hullet helt med jord, trykke og trykker det ned med din hule hånd. Bland 2 til 4 tbsp. i en 5-10-5 starter løsning plante fødevarer plus rod stimulator i 2 gallons af vand. Vand din nye plante med rod stimulator løsning.

•Sæt et espalier eller obelisk i midten af en stor 16-tommer bred container med mindst fire afløbshuller i bunden af beholderen. Indsæt plante og jord i beholderen ved hjælp af den samme metode til plantning som om udplantning i haven. Anbring beholderen i et solrigt område i haven eller på din balkon.

•Kapacitet plante sjældent siden udvidede rodsystemet af mandevilla bevarer en stor mængde vand. Vandplanter regelmæssigt i varme fugtige somre, eller når glittet blade start dreje kedelig. Anvende en velafbalanceret vandopløselig gødning hver to til tre uger til anlægget, efter anvisninger på pakke.

•Kontrollér planter lejlighedsvis for fine stropper eller lille hvide totter af bomuld, der dækker undersiden af blade som vil angive et problem med melet bugs eller spider mider. Spray med insekticid sæbe efter fabrikantens anvisninger på etiketten.

•Skabe container indendørs i efteråret og skære planten tilbage til omkring seks inches og placere det i et område, hvor den kan modtage lys og en minimal mængde af vand. Ikke befrugte i løbet af denne tid og som planten vokser, klemmes tilbage scraggly grene, så det kan udvikle en busket vane. Re pot eller genplante det følgende forår.

Tips & advarsler

  • Alle dele af planten og frø er giftige ved indtagelse af både mennesker og dyr.
  • Håndtering af planten kan forårsage hudirritation eller allergisk reaktion så bruge beskyttende gummihandsker.
  • Pollen fra planten kan også forårsage allergisk reaktion.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com