Hvordan man kan have med Australiens indfødte planter

October 15

Hvordan man kan have med Australiens indfødte planter

Australske gartnere vælger ofte at have med planter fløjet ind fra andre dele af verden, ifølge det havearbejde centrale websted. Denne tendens er opstået fordi australske planter opnået et ry for at være scruffy og kedelig. Men der er mange frodige, farverige indfødte planter, der vil give farve, tekstur og interesse for en indfødte australske have. Plantning indfødte haver hjælper med at stabilisere økosystemet i et bestemt område, ifølge den hjælpsomme gartner hjemmeside. Native planter tiltrække også fugle og pattedyr til haven ved at give en naturlige fødekilde. Derudover indfødte planter tilpasses bedre til klimaet og er mere skadedyr resistente.

Instruktioner

•Visit den lokale Planteskole og bede om indfødte planter ved navn. Nogle af de planter, der anbefales af det havearbejde centrale websted omfatter: Rhodanthe papir tusindfryd, ventilator blomst, kænguru poter, bottlbrushes og lilla hop bush. Omhyggeligt læse etiketter følger med planter til at bestemme deres ideelle plantning betingelser. Her vil vi fokusere på ideelle plantning betingelser for kænguru poter planter, en indfødt australske wildflower.

•Lay ud i haven design ved at placere planter i deres ideelle steder i hele haven sengen. Observere haven for at sikre, at planter har adgang til tilstrækkelige mængder af sol og skygge baseret på deres ideelle plantning betingelser. Vælge planter, der blomstrer året rundt som hop bush samt årstidens planter til at give farve gennem alle fire årstider. Kænguru poter planter vokser bedst i veldrænet jord i områder med adgang til fuld sol, ifølge havearbejde Australien hjemmeside.

•Till i marken i hele haven sengen ved hjælp af en mekanisk rorpind. Dette hjælper løsne tørre eller komprimeret jord. Bland en organisk kompost i jorden.

•Work i de tidlige morgentimer, som er den ideelle plantning tid for de fleste planter. Plante kangaroo poter planter i jorden, således at rødderne er plan med jord. Bruge en haven skovl til at grave huller, hvis nødvendigt. Udfylde hullerne og forsigtigt klappe ned jorden omkring planten.

Anslag dysefastgørelsen suge nyplantede alle plante med en haveslange. Brug Sakse til trim off enhver døde eller beskadigede grene, stængler og blomsterhoveder. Dette bidrager til at fremme nye, sund vækst i de indfødte arter have. Kænguru poter kræver regelmæssig vanding i hele foråret og sommeren vækstsæson. Sættetid dem med en blid spray når jorden bliver tør.

•Klippe tilbage kangaroo poter med et sæt af skarpe sakse. Skære planterne tilbage til jordoverfladen når der er ikke længere knopper danner på anlægget. Drys en håndfuld af langsom frigivelse, økologisk gødning til jorden omkring de klippede planter. Dette hjælper med at fremme vækst og afværge sygdomme.

Tips & advarsler

  • Tale med en professionel på din lokale Planteskole til at afgøre, hvilke indfødte planter er bedst for din have i din del af regionen. Børnehave fagfolk kan også give råd om de bedste kombinationer af planter til din ideelle have.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com