Hvordan man kan helbrede en betonblok & mørtel

February 3

Hærdning, gøres ordentligt, sikrer, at din beton og mørtel vokse så stærk som muligt. Det sker i to trin. For det første er den oprindelige hærdning, som er hurtig. Andet, beton og mørtel forbindelser vokse krystaller, som styrker dem. For krystaller til at vokse, de har brug for fugt i en længere periode. En hærdning sammensatte forhindrer fordampning og tillader cement og mørtel til at helbrede. Vide, hvordan man anvender dette og helbrede din beton hjælper det nå sit fulde potentiale og forhindrer revner, der danner uden hærdning.

Instruktioner

•Pour beton, og anvende mørtel på en dag uden stærk blæst, hvis udendørs. Temperaturen i luften og beton bør være over 40 grader Fahrenheit og under 80 grader Fahrenheit i mindst en uge efter at hælde. Højere temperaturer opfordrer til en hurtigere anvendelse af hærdning sammensatte at forhindre vandtab. Lavere temperaturer forårsager vandet til at fryse og udvide, oprette revner i den nye beton.

•Applicer en hærdning sammensatte til beton og mørtel med en hånd sprøjte umiddelbart efter overfladevandet forsvinder. Det forsegler vandet og giver krystaller til at vokse. Anvende en tyk frakke, forlader ikke området af beton udsættes for luft. Eventuelle hulrum tillade vand at fordampe.

•Applicer en åndbar fugemasse til konkrete efter hærdning sammensatte er tør, især hvis du bor i områder udsat for frostgrader. Når du køber, Sørg for etiketten angiver det er et åndbart fugemasse. Dette udfylder mellemrum i beton, forhindrer vand i at udfylde disse rum, frysning og sprængning af beton. Anvendelse fugemasse med en maling rulle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com