Hvordan man kan hente en tabt kombination for en lærer afløse kombination afløse

August 5

Virksomheden, som fremstiller lærer afløse mærke kombination låser gør det meget nemt for en bruger at finde en tabt kombination for deres enhed. Men der er en fangst--din lærer afløse skal være en enhed med et serienummer, præget på sin sag. Hvis ingen serienummer er placeret på din kombination afløse, er det ikke muligt at hente din tabt kombination på nogen måde.

Instruktioner

•Åbn din webbrowser og navigere til den officielle lærer afløse tabt kombination udgør (Se referencer). Udskrive denne form ved hjælp af din computer tilsluttet printer og udfylde den.

•Få formularen fra "Trin 1" notarized. Dette kan typisk ske på en institution som en bank, selvom bredden kan opkræve varierende gebyrer for denne service. Dette beviser, at du ejer lock du forsøger at hente kombinationen for.

•Sæt din lås på bakken scanning af en kopimaskine og gør en afskrift i løbenummer nemlig jeres afløse. På den papirkopi, der er oprettet, skal du bruge en pen til at skrive serienummer under billedet af låsen.

•Sæt din "mistet kombination" formen og fotokopiere i en kuvert. Forsegle konvolutten og tilføje korrekt Porto. Adresse kuvert til: Master lås lager. Bruge adressen: 1600 W. La Quinta Rd, Suite/Lagerdokumenter # 1, Nogales, AZ 85621.

•Mail din kombination opsving anmodning. Fra den dag, du lægger denne anmodning i mailen kan du forvente et svar i fire til seks uger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com