Hvordan man kan hjælpe planterne efter et fryse Frost med Epsom salte

October 7

Hvordan man kan hjælpe planterne efter et fryse Frost med Epsom salte

Det er så skuffende at vågne op om morgenen efter en fryse og gå ud for at se udviser og døde planter i din blomst og vegetabilske haver. En fastfrysning dræber plantevæv, fordi vandet inde i planten fryser, iskrystaller danner og pierce huller i cellevægge og vandet siver ud af disse huller når planten varmer. Ikke alle planter dør efter et fryse og du kan muligvis gemme nogle af dem ved hjælp af Epsom salte.

Instruktioner

•Look på dine planter for at finde ud af, hvis de kan blive frelst. Planter, der er gået helt sorte er døde og kan ikke gemmes. Den sorte væv bliver til brune og tørre ud. Nogle planter kan have kun nogle døde væv, så kan du måske redde dem.

•Figure ud eller ej du har nogen syre-elskende planter, der kan gemmes som tomater kameliaer, roser, azalea, Rhododendron. Epsom salte hjælpe disse planter til at vokse. Dens magnesium sulfat hjælper til form klorofyl og aids i planter absorption af fosfor.

•Measure planter til at bestemme mængden af Epsom salte for at bruge. For tomater, skal du bruge en spiseskefuld pr. fod i højden af en tomatplante i en gallon af vand. Blomster, bruge en spiseskefuld pr. ni kvadratfod af rodzonen.

•Beskyt dine planter fra yderligere skader ved at dække dem om natten og vande dem jævnligt. Vand giver en kilde til varme for planter, øget beskyttelse mod skader forårsaget af frysning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com