Hvordan man kan hjælpe reparation en nedslidt hus

February 17

Køb og reparation en nedslidt hus kan være et givende udfordring eller en stor fejl. Det hele afhænger af tid og tanke, der er lagt i planlægning og udførelse af reparation job. Reparere huset tilfældigt vil resultere i en konstruktion katastrofe. Omhyggeligt tænker ud hvert skridt af reparation job, vil omkostningerne ved hvert trin, hvordan du koordinere arbejdet og hvordan at finde kvalificerede fagfolk til at gøre arbejdet kompetent resultere i en glat reparation og en solid, velbygget hus.

Instruktioner

Reparere en gammel nedslidt hus

•Line op finansiering til hus reparation før du starter. Være sikker på, at budgettet er klar og der er nok penge til rådighed for de nødvendige reparationer.

•Spørg at se mindst to foregående afsluttede projekter fra enhver professionel du overvejer at ansætte. Tale til husejere i disse projekter, og spørge, om de var tilfreds med hans arbejde.

•Insist, enkelte ansvarlige for deres del af hus reparation (elektriker, blikkenslager, murer, tømrer, etc.) forelægge en vurdering. Hvis estimatet er overtrådt, være sikker på at grundene er legitim (uforudsete komplikationer opstår, ikke der er skyld i professionelt) selv om det betyder beder om (og betale for) en second opinion.

•Kontakt med en kvalificeret bygning ingeniør at finde ud af om der er strukturelle reparationer, der skal gøres først. En bygning ingeniør skal have en BA fra et anerkendt Universitet i byggning. Strukturelle reparationer (tag, fonde, konkrete reparation, hus nivellering, pier og beam reparation, etc.) bør være det første trin i projektet.

•Anvend med VVS og El efter strukturelle reparationer er komplet. I de fleste stater skal elektrikere og blikkenslagere være godkendt af den stat, hvor de arbejder. Den relevante myndighed for licensering i hver stat kan konstateres via internettet (Se referencer).

•Lay gulvet og oprejste vægge når VVS og El har været installeret. Tømrere og murere vil gøre dette arbejde. Det er også tid til at udskifte vinduer, hvis nødvendigt.

•Attend at afslutte arbejdet, såsom kabinet, spartling og maling, installere støbning, osv. Hvis udendørs reparationer er nødvendige, såsom maleri eller installere vinyl sidespor, bør de også ske på dette tidspunkt. Hvis budgettet for Parlamentet reparationer er opbrugt, kan udendørs reparationer vente på den næste fase af arbejdet.

Tips & advarsler

  • Opretholde en løbende log over hver professional du konsultere og hvad de siger. Hvis en tvist nogensinde udvikler, vil log være en uvurderlig reference.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com