Hvordan man kan holde bladlus væk fra Million Bells

April 12

Million Bells eller calibracoa hybrid er blandt de nemmeste planter til at vokse. De tiltrækker fugle især kolibrier. Planterne blomstrer i foråret indtil slutningen af efteråret. De har små blomster og er nemme at vedligeholde. Bladlus kan angribe en million bells plante ved at suge saften af stilk og blade. En plante under bladlus angreb vil visne og dø. Der er mange måder at slippe af med bladlus angreb.

Instruktioner

•Chop hvidløg og bland de næste tre ingredienser med hvidløg i en spand eller en stor skål. Lad det hvile i to dage. Strain løsningen og hæld det i en sprayflaske.

•Spray hvidløg løsning på anlægget. Spray direkte på de dele, der er inficeret med bladlus. Spray på både toppen og bunden af blade.

•Sprinkle cirka 4 tsk systemisk stueplante og Container granulat på jord og vand planten. Anlægget vil absorbere granulerne og kæmpe bladlus angreb, selv. Denne behandling varer 8 uger. Gentag proceduren for hver 6 til 8 uger. Systemisk stueplante og Container granulat indeholder en aktiv ingrediens kaldet Imidacloprid.

•Kontrollér, at du vand planten regelmæssigt. Bladlus angreb planter under stress.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com