Hvordan man kan holde Bugs fra spise Rose buske

November 5

Nøglen til at holde roserne sund og ser frisk er at sikre bugs ikke skader blade eller blomster. Bugs kan angribe din rosenbuske og spise huller gennem løvet, efterlader dig med en dead plante. For at holde bugs ud af buskene, er det vigtigt at inspicere dem ofte og bruge forskellige behandlinger til at forhindre fejl i spise din roser. Heldigvis, behandlinger kan gøres med produkter eller materialer, du allerede har i huset.

Instruktioner

•Undersøg rosenhæk for bugs. Japanske biller, som er en blanding af skinnende grøn og kobber, er almindelige i rosenbuske. Kontrollere buskene i tider hvor biller de er ikke meget aktiv, i den om aftenen eller tidligt om morgenen. Plukke dem ud rosenhæk og placere dem i en spand med sæbevand til at dræbe dem. Andre bugs, du bør vælge ud i bushen er rose snudebiller og gall hvepse, at forhindre dem fra spiser roserne.

•Spray rosenhæk hver anden dag med vand for at fjerne bugs som bladlus, spyt bugs og steg skala. Hårde sprøjter vand vil fjerne bugs fra roserne, og gør det ofte i løbet af ugen vil holde bugs fra at spise planten.

•Purchase mariehøns fra en planteskole eller garden center. Mariehøns er en ideel predator, da de spiser bugs, der skader rosenbuske, såsom bladlus. Placer mariehøns i rosenhaven om aftenen, og tillade dem at naturligt reducere bladlus i roserne.

•Trim eller svesker dele af rosenhæk allerede befængt med fejl. Fjerne rosenknopper eller stilke, der har thrips, cane Udvisningshamre og sawflies. Når du opdager skader fra bugs, beskære bush straks for at holde nye larver fra rugeæg og infesting bushen.

Tips & advarsler

  • Prøv at undgå at bruge insekticid på rosenbuske, hvis det er muligt. Insekticider forstyrre den naturlige system i haven og dræbe nyttige bugs som mariehøns. Nogle bugs kan også blive immune over for insekticider, gør dem ubrugelige.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com