Hvordan man kan holde Bugs ud af din have

May 6

Hvordan man kan holde Bugs ud af din have

Hvis du planter kommer en have, så skulle kontrollere bugs sammen med område. Der er mange metoder, som du kan bruge til at styre bugs ud over bare sprøjtning pesticid overalt. Denne artikel vil redegøre for hvordan man kan holde bugs ud af din have.

Instruktioner

•Den første skridt til at holde bugs ud af din have er ved at have den rigtige slags planter i din have. Visse planter har det godt i visse betingelser, så du skal være opmærksom på hver planter behov og afgøre, om det ville være en god pasform til din have. Bugs trives på døde planter, så hvis du går til børnehaven og bare plukke de fabrikker, der ser temmelig, du kan invitere problemer fordi bugs vil blive tiltrukket af en have med døende planter i det. Når du køber tale dine planter med nogen på planteskolen om din have og hvilken type af planter ville bedst passer til dine behov.

•Den andet trin er at sætte en række planter i din have. Hvis du udfylder din have fuld af blot én type af anlægget, kan så du være indbydende en sværm at komme og har en komplet vanvid. Så blande typen af planter, som du vil vokse for at undgå at have dit hårde arbejde ødelagt af en sværm af sultne insekter.

•Den tredje trin er at holde haven fri for ukrudt. Bugs elsker ukrudt og hvis du lader dem vokse i og omkring haven vil du have problemer med fejl i sidste ende. Så snart du ser fjerne ukrudt i området i din have dem så hurtigt som muligt.

•Den fjerde trin er at sætte planter, der tiltrækker gavnlige insekter i haven som et middel til beskyttelse mod bugs. Der er planter, der tiltrækker gavnlige insekter, der lever af de "dårlige" insekter, som spiser dine planter og kan ødelægge din have. Nogle af de planter, der tiltrækker disse gavnlige insekter er dild, Zinnias og persille. Du kan finde et stort antal planter, der tiltrækker disse gavnlige insekter ved at spørge nogen på din lokale planteskole.

Tips & advarsler

  • Brug tips i denne artikel til at holde bugs ud af din have.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com