Hvordan man kan holde Bugs ud min jordbær

November 2

Hvordan man kan holde Bugs ud min jordbær

Jordbær er et populært frugt til at plante i hjemmet haver, da de fylder meget lidt plads, er smuk at se på, og hvis taget sig af ordentligt, kan give buttet saftige jordbær. Jordbær er modtagelige for skade fra bugs. At holde bugs ud dine jordbær planter kan gøres økologisk, med brug af naturlige husholdningsartikler, eller kemiske insekticider. Det er også vigtigt at plante jordbær korrekt for at opnå en sund jordbær plante, der vil være mindre modtagelig for skadedyr.

Instruktioner

•Plant din jordbær i tgood jord. Tale til din lokale haven butik for at finde ud af hvis jorden i dit område er befordrende for dyrkning af jordbær. Tilføje jord ændringer for at opnå en jord pH mellem 5,5 og 6,5. Tilføjelse af organiske materialer vil opnå en rig jord for jordbær.

•Vælg en god placering til at plante dine jordbær. Jordbær kræver god dræning og rigelig sollys. Jordbær kan plantes i krukker, i fladt terræn eller på en blid skråning. Jordbær modstå skadedyr bedre når de ikke er overfyldte. Undgå beplantning jordbær nær tomat, kartoffel eller peber planter. Disse planter tiltrække svamp, der kan sprede sig til jordbær.

•Træk ukrudt som de vises i din jordbær have. Ukrudt tiltrækker skadedyr, som kan skade dine jordbær planter. Brug barkflis til at forhindre vækst af ukrudt.

•Wash din jordbær planter en gang om ugen med sæbevand eller neem olie. Bland en teskefuld af skålen vaske i en sprayflaske og fylde det til toppen med vand. Spray bladene med sæbe-blandingen for at fjerne bladlus. Følg anvisningerne på neem olie flaske til at blande og anvendelse.

•Grow hvidløg eller purløg i jordbær haven. Mange bugs kan ikke lide lugten af disse to planter, herunder bladlus. Bugs vil undgå dine jordbær planter til at holde sig væk fra lugten. Du kan også plante morgenfruer blandt dine jordbær, som de frastøde bugs.

•Spray jordbær planter med vand. Bruge en slange slut sprøjten til at banke spider mider fra planterne. Spray undersiden af bladene så godt.

•Treat dine jordbær planter med et insekticid mærket til brug på jordbær. Følg instruktionerne for antallet af dage mellem brug og høst. Bland og brug ifølge producentens anbefalinger.

•Fjernelse snegle og snegle fra din have med jern fosfat granulat. Bruge ca 1/2 lb af jern fosfat for hver 500 fod af haverum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com