Hvordan man kan holde en brusebad gardin

October 29

Hvordan man kan holde en brusebad gardin

Formålet med en badeforhæng er at holde vandet i at flygte ud af bruseren og at komme på gulvet, tællere og vægge uden for dit badekar. De fleste enhver gardin er holdt op med en stang, selvom disse varierer i design med buede, L-formet og lige modeller. Nogle husejere bruge en spænding-stang design, mens andre låse stangen på plads med beslag i begge ender. Uanset hvad du vælger, opretholde korrekt placering af bruseforhænget kræver installation af gardin og stang korrekt. At holde en brusebad gardin er forholdsvis enkel med lidt planlægning og de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Vælg et brusebad-gardinstang for dit badekar. Tænke på den overordnede design, størrelse og budget af dit badeværelse projekt. Rustfrit stål er populære, men beklædt stænger tilbyder forskellige farvemuligheder. Også, buet stænger tilbyder mere plads i karret, men de kan gøre resten af badeværelset føle overfyldt. Overveje væggene som vil du vedhæfter stangen. En konsol monterede stang ville være en mere permanent løsning end en spænding stang, men også mere tidskrævende at installere. De fleste badeforhæng stænger er kan udvides og kan indsættes stramt mellem to vægge. Kig efter en model, der er robust, og hvis du går med spænding stangen, har gribende materiale på spidsen.

•Measure højden på din nye gardin med et målebånd. Du vil bruge dette til at finde ud af hvor højt for at placere stangen. Placer din målebånd ved foden af din balje langs den udvendige kant af karret og strække det op langs muren til samme højde som din gardin højde. Markere en plet på væggen. Gør det samme på hovedet af din balje. Hvis du bruger en L-formet stang, anvende samme metode til to hjørne væggene som vil du anbringe stangen. Nu bruge en lineal til at måle en anden 4 inches fra mærker på begge ender af dit badekar. Dette er, hvor du vil installere stangen.

•Hold op din gardin mellem de omhandlede varemærker på væggene, du har foretaget. Du har brug for at dobbelttjekke, at stangen ville være høj nok til at holde dette gardin, hængende ned omkring en tomme fra sin kroge eller ringe, fra jorden både udenfor og inde i karret. Justere højden på din mærker efter behov. Træde på gardinet kan uforvarende trække det, og bunden af dekorative, stof badeforhæng kan forme hvis de ofte kommer i kontakt med omstrejfende vand vandpytter.

•Installer dit brusebad-gardinstang. Hvis du bruger stang parentes, skrue dem ind i vægge med midten af beslaget over mærket på væggen du har lavet. Før du installerer andre beslaget, skal du bruge en plan for at sikre stangen vil hænge niveau. Husk på at du ikke kan bolt et brusebad-gardinstang til en flise eller keramisk overflade. Du bliver nødt til at installere denne type af rod enten foran den faktiske bruser eller over så det kan være fastgjort til væggen selv. Hvis du bruger en spænding stang, skal du trykke på begge ender til mærkerne på vægge, du har foretaget. Udvid stangen, som skulle sikre en lun fit mellem væggene.

•Sæt din badeforhæng kroge eller ringe på din badeforhæng før hang. Sørg for krogene er robust og fastgøres sikkert. Hvis du bruger ringe, passe på ikke at uheld spænde dem før hænge gardinet. Nogle billigere plastik ringe er designet til at spænde kun én gang og kan faktisk bryde hvis du forsøger at unclasp dem. Også sørge for at have den rigtige side af krogen eller ring peger udad. Huske på, for, at kroge med for blid en opadgående tendens kunne faktisk lade din bruser slip løs og falde.

Hæng eller lås badeforhæng kroge eller ringe til brusebad gardin stang. Din gardin bør nu blive hængende fra dit brusebad gardinstang.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com