Hvordan man kan holde rådyr fra at spise dine planter & træer

February 4

Hvordan man kan holde rådyr fra at spise dine planter & træer

Når du bruger en masse tid og penge omsorg for din have, kan det være nedslående for dyr som rådyr til at komme og Spis dine blomster og træ blade. Mens hjorte er fælles for mange områder i USA, som en gang-træbevoksede områder har blive befolket, befinder rådyr sig græsning i yards i stedet enge. Overbefolkning af rådyr er også et problem på mange områder. Du kan stoppe hjorte fra spiser planter og træer i haven.

Instruktioner

•Installer et hegn omkring haven at forhindre rådyr fra at komme ind. Da hjorte kan hoppe meget højt, skal du bygge et hegn, der er mindst 8 fod høj. Hvis din værftet skråner stejlt ned ad bakke, kan hegnet skal være højere. Hegnet din hele værftet, hvis du vil helt holde rådyr. En anden mulighed er at du skal blot installere et hegn omkring din haverum, hvis du ikke har noget imod rådyr ind i andre områder af din værftet.

•Plant blomster og træer i haven, deer ikke nyder. Der er mange planter, som rådyr ikke vil spise, medmindre der er absolut ingen andre mad skal findes. For eksempel, Vælg planter som asters, Atlantic hvid cedertræer, sommerfugl buske, pelargonier, stedmoderblomster og Virginia bluebells.

•Purchase, en hjorte-afskrække spray fra en lokal hjem og haven butik. Disse sprays indeholder ingredienser, rådyr ikke lide. Følg vejledningen på mærke af hjorte-afskrække spray du vælger og spray det omkring din have og bunden af træer. Du skal jævnligt genanvende spray for at holde rådyr væk, især hvis det regner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com