Hvordan man kan holde rådyr fra at spise mine roser

October 2

Hvordan man kan holde rådyr fra at spise mine roser

Hjorte er genert, føjelige dyr, der har tendens til at holde sig væk fra haver og værfter på grund af tilstedeværelsen af mennesker og deres aktiviteter. Men i de tidlige morgentimer, når din rosenhave er rolig og lidt mørk, hjorte er mindre tilbageholdende med at indtaste din værftet og spise på bud rosenblade og blade. Mens du kan holde rådyr fra at spise din roser med brug af kommercielle hjorte afskrækningsmidler kan du også bruge hjem retsmidler. Hjem retsmidler er lige så effektive, ofte mere humane og uden de dyre omkostninger.

Instruktioner

•Mix 2 tbsp. hot cayenne pebersauce med 1 gallon vand i en spand. Hæld halvdelen af peber løsning i en stor sprayflaske og overlade resten i spanden.

•Drizzle cayenne peber løsning omkring grænsen af din rosenhave eller buske. Spray blomster og kronblade med blandingen i din sprayflaske. Anvende flere peber løsning efter vanding eller en nedbør.

•Puncture et hul i hver engangs aluminium gryde ved hjælp af din saks. Binde ene ende af et stykke sejlgarn gennem hullet så binde anden enden omkring en gren i et træ eller busk i nærheden af din roser. Støj og glans lavet som aluminium folie pander blæse rundt i vinden skræmmer rådyr væk.

•Stick haven indsatserne i jorden med lige store mellemrum omkring dine roser. Skær hver af fem barer deodorant sæbe i halve, længderetningen, og skubbe sæbe bar halvdele på den øverste ende af haven indsatserne. Den stærke duft af deodorant sæbe holder rådyr væk fra dine blomster.

Tips & advarsler

  • Fylde gamle nylons med menneskelige og pet hår og lægge dem omkring dine roser. Lugten af predator hår holder rådyr væk.
  • Holde værftet lys på i løbet af natten, da lys holder hjorte og andre dyr væk.
  • Hvis du har en hund eller udendørs kat, give dem mulighed at bo uden for flere gange hver dag for at forhindre rådyr fra at komme ind i din værftet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com