Hvordan man kan holde rådyr fra roser

December 31

Hvordan man kan holde rådyr fra roser

Genert og ellers føjelige dyr, der holdes væk fra blomster haver i tilstedeværelse af mennesker, hjorte kan skabe ravage i de tidlige timer af morgen når der ikke er nogen menneskelig aktivitet. Væsner feed på de rose blomstrer, tygge på bladene af torn-dækket planter og trampe på blomsterbede, efterlod en sammenfiltrede rod af blade og stængler. Vedtage en strategi for at holde disse uskyldigt udseende skadedyr ud af din blomsterhave og beskytte din smukke roser.

Instruktioner

•Installer en 8-fods-høj hegnet rundt om i blomsterhaven. Undgå kortere hegn, som hjorte let hoppe over, og sørg for, at den nederste kant af hegnet hviler direkte over jorden for at forhindre skadedyr fra vrikkende. Alternativt, omgiv en større rosenhave med en elektrisk hegn består af wire tråde 6 til 9 inches fra hinanden og en mindre have med en enkelt ledning 20 til 30 inches fra jorden.

•Mix 1 1/2 til 2 tbsp. cayennepeber sauce i 1 gallon af vand og hæld i en sprayflaske. Spray løsning omkring rosenhave eller bed og over rosenplanter at afvise væsner. Alternativt kan du blande to hele æg til 8 kopper vand og hæld i en sprayflaske, ved hjælp af en si. Lugten af rådne æg frastøder hjorte.

Hæng engangs aluminium pie plader eller strimler af folie fra træet lemmer nær roser at intimidere hjorte og holde dem fra at beskadige området. Punch et hul gennem hver plade eller bånd og tråd sejlgarn igennem det før hængende.

•Klippe et par barer deodorant sæbe på langs i halve og scatter omkring roserne. Den stærke lugt af sæbe frastøder rådyr. Alternativt, hænge et finmasket pose fyldt med menneskehår eller hakket hvidløg fra nærliggende træer eller træ stakes indsat i jorden omkring de steg senge.

•Pour coyote, ulv eller en anden predator urin omkring den rose bed at intimidere rådyr.

•Installer bevægelsesføleren sprinklere, lys, vandfald eller alarmer rundt rosenhave skræmme hjorte og gøre dem scramble for husly. Sådanne systemer registrerer bevægelse og tænde automatisk. Alternativt indstille timere til det valgte system, så det tændes på forskellige tidspunkter af dagen, specielt når rosenhaven er efterlades uden opsyn.

Tips & advarsler

  • Genanvende afskrækningsmidler ofte, især i regnvejr, at sikre de er effektive. Stadige regnskyl fortyndes deres virkning og kan ikke holde rådyr fra at besøge roserne.
  • Inspicere hegnet ofte og reparere eventuelle mangler eller huller i det straks.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com