Hvordan man kan holde varmen med Drop lofter

April 16

Drop lofter er designet som et let alternativ til installation af drywall overhead. Du kan installere et drop loft med et par enkle værktøjer, og du behøver ikke at erfaring gipsvæg støv falde i øjnene. Fordi varmen stiger, værelser med meget højt til loftet kan være meget ineffektiv i koldt vejr, som alle varmen går op, hvor der er ingen mennesker til at nyde det. Et drop loft et isolerende lodret barriere og hjælper med at holde varmen tættere på dig.

Instruktioner

•Installer metal omkredsen af drop loft på en højde, der giver dig tilstrækkelig headroom men er lav nok til at holde husstand varme ned hvor du kan bruge den. Syv fødder er normalt en god højde for et drop loft. Måle op 84 inches fra gulvet, og markere væggen med en blyant. Tegn en streg langs omkredsen af plads, Sørg for, at det er ved at kontrollere det med 4-fods niveau. Skåret perimeter strimmel af drop loft passer til længden af vægge ved hjælp af en nedstryger. Tillægge væggene ved hjælp af blyant linje som vejledning, bruger 1-tommer skruer strimlen.

•Lay cross stykker for drop loft med enderne hvilende på omkredsen strip. Plads på tværs stykker, således at drop loftspaneler vil passe mellem dem. Støtte centrene for cross stykker ved at vedhæfte ledninger til dem, forlænge ledningerne opad og vedhæfte dem til en tværbjælke.

•Installer fyldstof stykker for drop loft. Disse er de korte stykker, der er installeret i mellem og vinkelret på tværs stykker, danner selv kvadrater eller rektangler, afhængigt af formen på din drop loftspaneler.

•Installer paneler i drop loft ved at fodre dem op gennem rum i en vinkel, dreje dem flade og hvile dem i rammen, du bygget. Skære paneler passer til ulige størrelse åbninger i kanten af rummet ved hjælp af en hobbykniv.

•Lay batts af glasfiber isolering ovenpå drop loftspaneler for ekstra varme fastholdelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com