Hvordan man kan holde Waterbugs ud af en lejlighed

November 12

Hvordan man kan holde Waterbugs ud af en lejlighed

Den sidste ting de fleste mennesker ønsker at se inde i en lejlighed er en vand bug. Denne irriterende væsen kaldes undertiden en amerikansk kakerlak eller en palmetto bug. Disse store brune skadedyr er en plage og kan være særlig problematisk i fugtige områder af en lejlighed, såsom badeværelset. Sørg for, at vand bugs bo langt væk fra din lejlighed ved at tage passende foranstaltninger.

Instruktioner

•Prevent adgang fra udendørs. Hold Vinduer og døre tæt tillukket. For at give frisk luft ind i din lejlighed, kan bruge skærme, som vand bugs er ude af stand til at komme igennem dem. Bruge caulking for at forsegle alle åbninger, der kan give vand bugs adgang, såsom væg revner og huller i nærheden af stikkontakter.

•Mow græsplæne ofte. Hvis din lejlighed har sin egen græsplæne, holde vand bugs væk ved hyppig slåning og plante trimning. Klippe græsset slipper af den naturlige omgivelser af en vand bug, hvilket gør det betydeligt mindre ønskeligt for de irriterende insekter at komme hvor som helst i nærheden af dit hjem.

•Sæt kemiske skalle-agn fælder uden for din lejlighed. Placer fælder omkring din lejlighed udvendige, især i nærheden af græs, vinduer og døre. Opsøge en agn fælde, der er egnet til større roaches, da vand bugs kan sommetider være op til 2 inches i længden.

•Gem din lejlighed så rene som muligt. Vand bugs tiltrækkes for at åbne fødekilder og skjulte steder, der rod giver. Vakuum dit tæppe til at afhente nogen faldne bits af mad. Tage skraldet ofte. Den renere og mindre rodet din lejlighed er, jo mindre attraktive bliver det at vand bugs.

•Få slippe af fugt. Fugt tiltrækker vand bugs, så sørg for ikke at forlade dræn våd. Fix alle rør, der kan utæt. Når du genbruger soda dåser og plastflasker, skyl dem og tør dem grundigt før du placerer dem i den genanvendelse bin.

Tips & advarsler

  • Undersøge alt, hvad der kommer ind i din lejlighed. Hvis du opdager eventuelle tegn på en vand bug eller vand bug ekskrementer, grundigt rene vare eller bortskaffe det straks.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com