Hvordan man kan identificere små ukrudt med lille blå blomster i græsplæner

May 1

Hvordan man kan identificere små ukrudt med lille blå blomster i græsplæner

Din græsplæne har potentiale til at blive hjemsted for små ukrudt, såsom den fælles blå violet, som deler plads med din græs. Mange typer af ukrudt, klassificeret som Bredbladet, producere blå blomster ud over brede blade. Men blomsterne er slående, er ukrudt typisk uønskede fordi de stjæler næringsstoffer fra din græs. Forstå, hvordan til at identificere de lille ukrudt med lille blå blomster i din græsplæne, så du ved, hvordan man behandler dem.

Instruktioner

•Look at se, hvornår de lille blå blomster blomstre i plænen. Lille ukrudt som feltet krap vises fra januar til juli, men hver asiatiske dayflower bloom vises kun for én dag.

•Undersøg den lille blå blomster i græsplæne til at se, om de viser yderligere farver eller enhver karakteristiske træk. Storkronet Ærenpris har for eksempel blå kronblade med mørkere blå linjer og en bleg blå til hvid center.

•Sørg for hvordan den lille blå blomstre vokser på lidt ukrudt. For eksempel, vokse healall blomster i en klynge af tre oven på spidse plantestrukturer (dækblade), der har lilla konturer.

•Peg din browser til University of California Weed forskning & Information Center-webstedet til at analysere dine resultater (Se ressourcer). Vælg din tilstand i menuen "Søgning placering" og vælg "Broadleaf" fra drop-down menuen til venstre. Klik på knappen "gå til trin 2" og derefter vælge "blå-lilla" i feltet "Blomst farve", før du klikker på knappen "søgedatabase" for at generere en liste over potentielle kampe. Rulle gennem siden, indtil du identificere den lille ukrudt med de lille blå blomster i din plæne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com