Hvordan man kan identificere store grønne larver

June 15

Hvordan man kan identificere store grønne larver

Der er tusindvis af arter af insekter lever obskure liv og håb om ikke at blive spist. Store grønne larver, uanset hvilken type, har udviklet en næsten perfekt camouflage. I de fleste haver er det mest sandsynligt at være enten larver af gigantiske silkworm møl, som luna møl eller ødelæggende hornworms. Måling fra 3 til 5 inches, er disse larver de sande Goliaths af haven. På grund af deres heftig størrelse, de er grådige spisere og kan strimler bare en have i kort tid, ofte før den uvidende gartner ved de er der. At gøre en positiv identifikation mellem disse to typer af larver er nemt, takket være nogle tydelige markeringer.

Instruktioner

•Capture grønne larver i haven. Kig efter disse store skadedyr på stængler og inderste del af bladene.

•Undersøg liget af en caterpillar med en hånd linse. Tomat hornworms vil have otte hvide "V" formet mærker på deres sider og en sort "horn" på den bageste ende af kroppen. Tobak hornworms har syv hvid, sort-kantet flænger på deres sider og en rød "horn" på deres bagerste ende. Luna møl larver har ingen hvide flænger på deres sider, og i stedet have "knopper" eller strittende hår på ryggen. De mangler også den karakteristiske horn.

•Undersøg lederen af caterpillar. Lederne af begge arter af hornworms vil blive grøn. Luna møl larver har en mørk hoved.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com