Hvordan man kan indrette en teenage-piger soveværelse

July 26

Redecorating et teen pige soveværelse kan være en udfordring. Da hendes værelse skal være et tilflugtssted hvor hun kan slappe af og underholde venner, er det vigtigt at diskutere værelse præferencer med hende. Husk på, hun også behov passende opbevaring og eventuelt en undersøgelse område.

Instruktioner

Instruktioner

•Paint vægge. Paint er en af de nemmeste og billigste måder at gøre en stor forandring i rummet. Neutrale farver, off-white, smøragtig gul eller taupe, kan være lyste med farverige tilbehør og tekstiler.

•STAINING eller male hendes møbler er en budget-venlige og nem måde at indrette en teen pige soveværelse. Male møbler hvidt eller offwhite for en tropisk eller hytte-stil indretning; mørkere pletter kan matche en mere eksotiske tema, som en marokkansk.

•Føj ny strøelse på værelset. Ensfarvet ark i rummets primære farver kan du få kreativ med Talsmanden. Vælge en, der afspejler tema i rummet; for et soveværelse med en tropisk tema, skal du vælge en dyne med palmer på det. Tilføj smide puder på sengen i farver, som er gratis for Talsmanden.

•Opret en undersøgelse område, hvis det er nødvendigt. Et simpelt skrivebord med passende opbevaring og arbejdsplads kan være tilstrækkeligt. Overveje en reol og en bønne taske stol i nærheden af skrivebordet.

Hæng vægkunst. Skabe en billed væglys med billeder af hendes venner og familie indrammet i samme farve og ramme stil. På andre vægge i rummet, hænge prints relateret til det overordnede tema i rummet. Hvis temaet er tropisk, hænge billeder af skaller, strand scener og palmer i hvid eller lys blå rammer.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at skabe huller i væggene, bruge Vægoverføringsbilleder i stedet for billeder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com