Hvordan man kan justere flamme på en gammel antik Kenmore plads Gasovn

January 26

Antikke Kenmore gas rumopvarmning kører normalt på naturgas eller propangas. Varmeapparater er lavet af keramik og støbejern, så de har tendens til at få varm, når du har dem på, giver en stor del af strålevarme omkring et værelse. Blænder inde Gasovn opretter varmen ved antænde gassen. Hvis flammer inde i ovnen er justeret lavere, formindskes varmemængde. Produktionen vil stige, hvis flammer er tilpasset højere.

Instruktioner

•Locate brænderen output justeringsknapperne på den antikke Kenmore værelse Gasovn. De vil blive placeret på bagsiden af ovnen eller nedenunder den varmer brændkammer. Der vil normalt være mere end én knop. Hver knop styrer en tilsvarende brænder blænde inde i ovnen.

•Drej gas ventil til "On" position på bagsiden af ovnen. Gas ventil er placeret, hvor gas linje lægger til varmelegeme. Hold den pilot knop nede på bagsiden af ovnen, indtil det klikker og drej den til "On" position for at lyse værelse varmelegeme brændere. Pilot knop er den største knop på bagsiden af ovnen.

•Drej brænder knapperne til venstre for at gøre flammen større. Drej brænder knapper til højre for at gøre mindre, flammen inde i ovnen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com